DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:26

Warwick Rün s13 - Warwick Rün Build

Warwick Rün s13 - Warwick Rün Build

Sağlam ekran grafikleriyle öne çıkan LoL, uzun zamandır piyasada en çok kabul gören oyunlardan biri olarak adından söz ettirmektedir. Özellikle gamerların hem keyif amacıyla hem de gelir elde etmek amacıyla oynadığı bu oyunda kimileri yayın açarak oyun zevkini başkalarıyla da paylaşmaktadır. Oldukça kaliteli bir yapım ile ortaya çıkması ve öne çıkan ilgi çekici geçmişi gamerların ona olan ilgilerini de bir an dahi azaltmamaktadır. Bizler ise bu yazımızda oldukça merak edilen Warwick Rün s13 - Warwick Rün Build konusuna değineceğiz. Ancak bundan önce ilk olarak gelin kahramanımızın geçmişine gidelim

Warwick

Warwick, düşmanları tarafından “Zaun'un gri sokaklarında avlanan bir canavar” olarak tanımlanıyor. Şampiyonumuzun muazzam derecede acı veren deneyler sonucu değişim geçiren vücudu, bir öfke ile dolu karmaşık bir hazne ve pompa sistemi ile donatılmış durumdadır. Gölgelerin arasından bir anda beliren ve şehrin derinliklerindeki herkese korku salan Warwick, suçluları paramparça etmesiyle meşhurdur. Kan, Warwick'i kendine çekmekte ve kokusuyla onu çılgına çevirmektedir. Kan döken hiç kimse Warwick’in elinde kurtulamaz. Adeta denizde 1 milim kan kokusunu alan köpekbalığı gibi düşmanlarını bulup avlamaktadır.

Warwick Rün

  1. Warwick’in İsabet bazında en önemli rünü %99 oranında tercih edilen Yenilmez’dir.
  2. Aynı bazda gene %99 oranında kabul gören Zafer rünü de kahramanımız için oldukça önemlidir.
  3. Efsane: Sıvışma rünü Warwick’in İsabet bazında %68 oranında tercih edilen skillerindendir.
  4. Son Darbe rünü %51, Son Direniş rünü ise %49 oranında tercih edilmektedir.
  5. Warwick İlham bazında ise Kozmik Sezgi skillinin %100 tercih edilmesi ile öne çıkmaktadır.
  6. Aynı şekilde Peksimet Teslimatı da kahramanımızın %100 gibi tüm oyuncular tarafından tercih edilen rünlerindendir.

Bu yazımızda sizlere merak edilen Warwick rünleri ile ilgili kısa bir bilgilendirme gerçekleştirdik. Siz de hangi şampiyon hangi rün ve ne oranda tercih edilir merak ediyorsanız sitemizde yer alan incelemelere göz atabilirsiniz. Unutmayın bu oyunda kahramanın hikayesi ve counterları kadar rünleri de bir hayli önem arz etmektedir.