DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:30

Wolfteam Gmail Değiştirme

Wolfteam Gmail Değiştirme

Softnyx tarafından geliştirilen Wolfteam, bilindiği üzere kurtlarla insanların savaşını konu alan bir macera oyunudur. Oyunun ülkemizde oldukça başarılı olmasının en önemli sebebi ise sağlam kurgusu ve kaliteli ekran görüntüleridir. Oyunun uzun süren performansı ve geliştirilebilir kurt adam skilleri de ona olan talebi arttırmaktadır. Oyunun böylesine popüler olması ona olan talebi de arttırmaktadır. Oyunu oynayanlar da popüler bir oyun olan Wolfteam’e diğer hesaplarını bağlayarak hem kendi reklamlarını yapmakta hem de hesaplarını güvence altına almaktadır. Hesapların reklamı ya da tanıtımı genellikle İnstagram ve Facebook gibi mecralardan yapılırken güvenlik önlemleri gmail ve Hotmail gibi mail adreslerinden sağlanmaktadır. Burada amaç hesap şifrenizi unutursanız ya da herhangi bir durum olursa bu hesap ile kurtarma işlemi yapabiliyor oluşunuzdur. Peki, oyuncuların son zamanda oldukça sık sorduğu Wolfteam Gmail Değiştirme işlemleri nasıl yapılmaktadır. Makalemizin devamında sizlere Wolfteam hesabınıza bağlı olan gmail adresinizi değiştirme işlemlerinden bahsedeceğiz.

Wolfteam Gmail Hesabı Değiştirme Adımları

  1. İlk olarak Wolfteam açılır ve profil ayarlarına girilir.
  2. Profil ayarları üzerinde “ profili düzenle” sekmesine tıklanır
  3. Sonrasında ise e posta adresiniz yazan kutucuğa değiştirmek istediğiniz yeni adresi yazılır.
  4. Burada sistem güvenlik sebebiyle direkt olarak değiştirme işlemi yapmayacak mail adresinize bir doğrulama linki gönderecektir.
  5. Mail adresine girerek bu linke tıkladığınızda gmail hesabı değiştirme işleminiz onaylanmış olacaktır.
  6. Bu işlemden sonra eski gmail hesabınızın bu hesapla ilgisi tamamen sıfırlanmış olacaktır.
  7. Yani herhangi bir sebepten şifre sıfırlama işlemi yapmak istiyorsanız ve sistem size mail adresinizi soruyorsa yeni girmiş olduğunuz mail adresini girmeniz gerekmektedir.

Gördüğünüz üzere Wolfteam gmail adresi değiştirme işlemi oldukça basittir. Siz de yukarıda yer alan Wolfteam Gmail Hesabı Değiştirme Adımlarını takip ederek hesabınızı kolayca değiştirebilirsiniz. Gmail değiştirme hesabı için kullanmış olduğunuz mail adresinin şifresini de unutmamanız gerektiğini sizlere hatırlatmak isteriz. Çünkü olur da herhangi bir sebepten Wolfteam şifrenizi unutursanız şifreyi sıfırlamak için gmail adresinize şifre sıfırlama linki gidecektir. Bu linki açabilmek için de tabiki gmail şifrenizi bilmeniz istenecektir.