DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:32

Wolfteam Nostalji Sunucu Nasıl Girilir

Wolfteam Nostalji Sunucu Nasıl Girilir

Wolfteam,  bilindiği üzere hem insan hem de kurt adam olarak rakiplerinizle mücadele edebildiğiniz bir FPS oyunudur. 2007 yılında piyasaya sürülen bu Wolfteam’de oyuncu kurt adam yeteneklerini kullanarak savaşabilmektedir. Wolfteam ‘in uzun süredir ülkemizde severek oynanması ve ona olan talebin giderek artması oyunun modasının bir süre daha geçmeyeceğinin işareti gibidir. Oyuncular bu oyun hakkında çeşitli sorular sormakta ve forumlarda tartışma konuları açmaktadır. Oyuncuların son zamanlarda cevabını oldukça merak ettikleri soru ise Wolfteam Nostalji Sunucu Nasıl Girilir sorusudur. Makalemizin devamında bu sorunun cevabını sizler için adım adım açıklayacağız.

Wolfteam Nostalji Sunucu Girme Adımları

  1. Bu sunucunun öncelikle bir yama gerektirdiğini hatırlatmak isteriz
  2. Nostalji sunucusu eski wolfteam eşyalarını barındıran bir klan sunucusudur.
  3. Wolfteam’in eski klan savaşlarını canlandırmak isteyen kişiler bu klana giriş yaparak bu heyecana ortak olabilmektedir.
  4. Oyunu uzun zamandır oynayanlara büyük bir haz yaşatan nostalji sunucuya da tıpkı diğer sunuculara giriş yapar gibi kolayca girilebilmektedir.
  5. Eğer olur da bu sunucu listenizde görünmez ise ekranı yenileyin ve sunucuları tekrar aratın.
  6. Sorun devam ederse direkt olarak VPN ile İP adresinizi değiştirin
  7. Bu işlemden sonra diğer tüm sunucular gibi nostalji sunucusu da görünür olacaktır.

Görüldüğü üzere Wolfteam Nostalji Sunucu Girme Adımları son derece basittir. Yukarıda belirtmiş olduğumuz adımları uygulayarak siz de kolayca nostalji sunucusuna giriş yapabilirsiniz. Oyunu uzun süredir oynayanların daha sık tercih ettikleri bu sonucu yapım ekipleri tarafından onlara bir hediye olarak sunulmuştur. Bu yüzden nostalji sunucusuna girdiğinizde yasaklı birçok silahla da karşılaşacağınızı unutmayın. Nostalji sunucusuna girerek bunu suiistimal edenler sistem tarafından tespit edilmekte ve cezalandırılmaktadır.  Kazanan klanın 3 puan aldığı bu mücadele de illegal kasılan klanlar sistem tarafından otomatik olarak tespit etmekte ve maç sona erdirilerek diğer takım galip sayılmaktadır. Siz de uzun zamandır Wolfteam oynuyorsanız ve yeni bir heyecan arıyorsanız nostalji klanı tam size göredir. Bu klanda duyulan müzikler bile oyuncuyu eski zamanlara götürmeye yetmektedir.