DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:25

Wukong Rün s13 - Wukong Rün Build

Wukong Rün s13 - Wukong Rün Build

En sevilen FPS oyunlarının başında gelen LOL, sağlam ekran grafikleri ve kaliteli şampiyonlarıyla öne çıkmaktadır. Özellikle oyundaki şampiyonların ilgi çekici skilleri gamerlara harika bir oyun deneyimi sunmaktadır. Kişiler oyuna girmeden önce artık şampiyonların hikayelerine de göz atmakta ve hangi rünleri daha sık tercih ediliyorsa maçlarda bunları kullanmaktadır. Biz de bu doğrultuda kişilere yönelik olarak şampiyonların hem rünlerinden hem de hikayelerinden bahsediyor olacağız. İlk olarak Wukong’un merak uyandıran hikayesine değineceğiz. Sonrasında ise kahramanımızın hangi rünü ne oranda tercih ediliyor ve bunlar oyuncular arasında ne denli popüler buna değineceğiz. İlk olarak ilgi çekici Wukong geçmişine bakalım

Wukong

Maymun Kral Wukong; gücünü, çevikliğini ve zekâsını rakiplerini şaşırtarak kendine avantaj sağlamak için kullanmaktadır. Master Yi adlı şampiyonla ömür boyu sürecek bir arkadaşlık kuran Wukong, Wuju olarak bilinen kadim dövüş sanatının da aynı zamanda son öğrencisi olmuştur. Sihirli bir değnek kuşanan Maymun Kral, Ionia'nın harap olmasını engellemek için var gücüyle mücadele etmekte ve düşmanlarına korku salmaktadır.

 Wukong Rün

  1. Wukong’un İlham bazında en önemli rünü %99 oranında tercih edilen Yenilmez’dir.
  2. Şampiyonumuzun aynı bazda aynı oranda tercih edilen diğer bir rünü Zafer de oldukça popülerdir.
  3. Aynı şekilde Efsane: Sıvışma rünü Wukong’un %68 gibi oldukça güzel bir oranda tercih edilen rünü olarak karşımıza çıkmaktadır.
  4. Son Darbe Rünü %49, Son Direniş rünü ise %49 oranında tercih edilen rünler arasındadır.
  5. Wukong’un İlham bazında %100 oranında tercih edilen rünü Sihirli Pabuçlar oldukça önemli bir yetenektir.
  6. Aynı şekilde kahramanımızın Kozmik Sezgi rünü de %100 oranla kabul görmüş harika bir ründür.

Görüldüğü üzere Lol’ün sevilen kahramanlarından olan Wukong rün konusunda da oldukça deneyimlidir. Siz de listede yer alan rünlerden istediğinizi seçerek kahramanımızla savaşa girişebilirsiniz. Unutmayın bir rünün oranı ne kadar yüksekse o rün oyuncular tarafından o kadar fazla tercih edilmektedir yani o kadar iyidir. Listemizi kontrol edin ve maçları daha da keyifli hale getirin.