DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:10

Xerath İtem Dizilimi - Xerath İtem Buil

Xerath İtem Dizilimi - Xerath İtem Build

Büyük bir oyuncu kitlesine ulaşan ve bu yolculukta oldukça büyük başarılara imza atan League of Legends oyunu gün geçtikçe ulaştığı kitleyi büyütmeye devam etmektedir. Oyun içinde bulunan birbirinden ilgi çekici oyun modlarıyla birlikte oyuncuların sıkılmasının her zaman önüne geçilebilmektedir. Bunun yanında oyun içinde bulunan karakterlerin ve bu karakterlere ait olan hikâyelerin ilgi çekiciliği de oldukça fazladır. Oyuncuların büyük bir çoğunluğu kendilerine ilk aşamada ana karakter seçmektedir. Daha sonra seçmiş oldukları bu karakterlerin hikâyelerini araştırmak isteyen oyuncular internete başvurmaktadır. Bu aşamada siz değerli oyuncular için Xerath İtem Dizilimi - Xerath İtem Build başlıklı yazımızı hazırlamış bulunmaktayız. Bu yazı içinde Xerath karakterinin item dizilimini ve bu karaktere ait olan kısa hikâyeyi bulabilirsiniz.

Xerath

Yaşamış olduğu topraklarda ermiş bir büyücü olan Xerath paramparça olmuş bir lahit içinde bulunan enerjiden oluşmaktadır. Bu enerji direk kendi büyü gücüdür. Girmiş olduğu bir savaş sonucunda binlerce yıl esir kalmıştır. Çöllerde yaşadığı esir hayatından sonra ermesiyle birlikte özgürlüğüne kavuşmuştur. Binlerce yıl esir kalmanın vermiş olduğu öfkeyle birlikte kendisine ait olduğunu düşündüğü hemen hemen her şeyi elde etmek için varını yoğunu ortaya koymaktadır. Esareti boyunca dünya üzerinde kurulmuş olan yeni medeniyetleri de kendi esareti arasına almaya çalışmaktadır.

Xerath İtem

Doğru bir item dizilimi ile öfkesine öfke katmayı başaran ve gücünü en az iki katına çıkaran Xerath karakterinin yaygın olarak kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir:

  • Oyuncular genellikle Gerçek Buz Parçası itemini satın alarak oyuna başlamaktadır.
  • Daha sonra Sihirbaz Pabuçları itemini tercih etmektedir.
  • Üçüncü sırada genellikle Luden’in Çığlığı itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Gölgealev itemini satın almaktadır.
  • Beşinci sırada oyuncuların çoğu Ufukgetiren itemini satın almaktadır.
  • Son olarak Zhonya’nın Kumsaati itemini satın alan oyuncuları dizilimi sonlandırmaktadır.

Yukarıda verilen Xerath İtem dizilimi sayesinde karakterin tam performansına erişebilirsiniz. Buna ek olarak doğru bir oynayış tarzıyla bu item diziliminden oldukça iyi şekilde verim alabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar dileriz.