DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:26

Xerath Rün s13 - Xerath Rün Build

Xerath Rün s13 - Xerath Rün Build

Ülkemizde en sevilen oyunlardan biri olarak akıllara gelen LOL, hayran kitlesini her geçen gün arttırmaktadır. Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan bu oyunda şampiyonların ilgi çekici hikayelerinin yanında rünleri ve counterları da merakla araştırılmaktadır. Bu rünler özellikle maçlarla kişilere fayda sağlamakta ve onların galibiyetleri adeta perçinlemelerine etki etmektedir. Bu yüzden neredeyse her oyuncu seçeceği şampiyonun hangi rünler daha sık tercih ediliyor bilmek istemektedir. Biz de bu konudan hareketle yola çıkarak yazımızda sizlere Xerath Rün s13 - Xerath Rün Build kavramından bahsedeceğiz. Ancak Xerath’ın rünlerine bakmadan önce gelin tarihe bir yolculuk yapalım ve onun hikâyesine göz atalım.

Xerath

Shurima'nın popüler büyücüsü Xerath, bu lakabına parçalanmış bir lahit içinde titreşen büyü gücünden dolayı kavuşmuştur. Binlerce yıl boyunca çöl kumullarının altında esir tutulan Xerath, Shurima'nın yükselmesiyle birlikte özgür kalmış ve kendine hak gördüğü her şeyi elde etmenin peşine düşmüştür. Güç tutkusuyla adeta aklını yitiren bu varlık, dünyanın yeni medeniyetlerini kendi suretine mecbur bırakma ateşiyle adeta yanıp tutuşmaktadır.

Xerath Rün

  1. Xerath’ın en önemli rünleri Büyücülük bazında lup bunların en önemlisi %100 tercih edilmesi olan Sihirli Yıldız’dır.
  2. Aynı şekilde Kızart rünü%97 oranla Yücelik rünü ise %92 oranla tercih edilmektedir.
  3. Mana Akışı Yüzüğü ise %67 oranında tercih edilen bir rün olarak karşımıza çıkmaktadır.
  4. Kahramanımıza İlham bazında baktığımızda ise Peksimet Teslimatı’nın %63 oranla tercih edildiğini görüyoruz
  5. İlham bazında %53 oranında tercih edilen Sihirli Pabuçlar rünü de Xerath için oldukça önemlidir.
  6. Mükemmel Zamanlama rünü, İlham bazında Xerath’ın %37 gibi gayet ortalama bir seviyede tercih edilen rünüdür.

Görüldüğü gibi Xerath rün dendiğinde akla ilk olarak büyücülük bazında prim yapan rünler gelmektedir. Ancak kahramanımız ilham bazında da etkili rünlere sahiptir ve bunları tercih eden yuncu sayısı da bir hayli fazladır. Siz de yukarıdaki listeden kabul gören rünleri inceleyerek bakabilir ve hangileri az hangileri çok seviliyor bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.