DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:27

Yasuo Rün S13 - Yasuo Rün Build

Yasuo Rün S13 - Yasuo Rün Build

Ülkemizde oldukça sevilen LOL, sürekli olarak güncelleme alan ve şampiyonların imza rünleriyle bilinen bir oyundur. Oyunda her şampiyona ait ilgi çekici ve farklı bir hikaye bulunması ona olan talebi de sürekli diri tutmaktadır. Öyle ki yaklaşık 20 yıldır oynanan LOl, oyuncu hedef kitlesi hiç azalmayan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Kullanıcılardan bazıları oyuna yeni başlarken bazıları ise uzun süredir oyunu oynayan ve artık bu işten para kazanmaya başlayanlardır. Oyundan para kazanmak için Steam’de ekipman satanlar olduğu gibi Twitch gibi platformlarda yayın açanlarda bulunmaktadır. HER 2 yöntemin de para kazanmak için etkili olduğunu ancak bunu yapan kişilerin neredeyse tüm şampiyon rünlerini incelediğini de belirtmek istiyoruz. Biz de bu yazımızda hem para kazanmak için hem de oyunda başarılı olmak için gerekli olan Yasuo Rün S13 - Yasuo Rün Build konusundaki şampiyonumuz Yasuo’nun rünlerinden bahsedeceğiz.

Yasuo

Yasuo, azmiyle öne çıkan ve havanın gücünü düşmanlarına karşı kullanan çevik bir savaşçı olarak dikkat çekmektedir. Ionia'lı olan Yasuo, gençliğinin mağrur günlerinde haksız yere ustasını katletmekle suçlandığı için bir hayli asidir. Ancak bir o kadar da büyük bir azme sahip olan Yasuo, masumiyetini kanıtlayamayınca kendisini korumak için ağabeyini dahi öldürmek durumunda kalmıştır. Sonrasında ustasının gerçek katili gün yüzüne çıksa da Yasuo yaptıkları için kendini asla affedememiş ve şimdilerde sadece kılıcına rehberlik eden rüzgârın peşinde vatan topraklarını karış karış dolaşmaktadır.

Yasuo Rün

  1. Yasuo’nun isabet bazındaki Ölümcül Tempo ve Zafer rünü oyuncular tarafından %100 tercih edilmektedir.
  2. Aynı şekilde isabet bazında Efsane:Çeviklik %98 iken Son Darbe rünü ise %93’lük bir tercih edilme oranına sahiptir.
  3. Kahramanımızı hâkimiyet bazında incelediğimizde ise Hazine Avcısı rününün %100 oranda tercih edildiğini görüyoruz.
  4. Yasuo’nun hâkimiyet bazında Kan Tadı rünü %75 oranla tercih edilmektedir.

Bu yazımızda sizlere en sevilen ve tercih edilen Yasuo rünlerinden bahsettik. Sizde hangi rün etkili öğrenmek istiyorsanız kolayca listemizden göz atabilir ve maçları daha keyifli hale getirebilirsiniz.