DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:08

Yorick İtem Dizilimi – Yorick İtem Build

Yorick İtem Dizilimi – Yorick İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana oldukça büyük bir kitleye yayılan League of Legends oyunu gün geçtikçe yapmış olduğu yenilikler ve güncellemeler sayesinde daha çok oyuncuya ulaşıyor. Bunun yanında oyuncuların isteklerini karşılayacak şekilde güncellemeler yapan firma aynı zamanda oyun içi dengeleri çok iyi korumasıyla da biliniyor. Oyuna yeni bir karakter getirildiği zaman bu karaktere yapılan yorumlar inceleniyor. Bu yorumlara göre karakter çok güçlü ise gücü azaltılıyor, gücü yetersizse güçlendirilerek oyun kazandırılıyor. Bu sayede oyun içi dengeler kısa bir süreliğine bozuluyor. Hemen akabinde yapılan çalışmalar ile tekrardan oyun içi dengeler olması gereken düzeye çekiliyor. Oyun içinde bulunan karakterlerin her biri birbirinden enteresanı hikâyelerle karşımıza çıkıyor. Kendilerine ana karakter belirleyen oyuncular genellikle ilk olarak bu karakterin hikâyesine bakıyor. Yorick İtem Dizilimi – Yorick İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Yorick karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından tercih edilen yaygın item dizilimini aktaracağız.

Yorick

Yüz yıllara meydan okuyan inancının unutulmasının üzerine tek üyesi olarak kalan Yorick ölen yaratıkların gücüyle kutsanmasının ardından gelen lanetle sarsılmıştır. Gölge Adalar denen küçük bir yaşam alanından çıkamayan Yorick’in dostları ölülerin ruhlarından ibarettir. Yorick çevredekiler tarafından kötü bir yaratık olarak atfedilse de Yorick’in tek amacı kendisinin ve topraklarının üstüne çöken lanetten kurtulmaktır.

Yorick İtem

Doğru bir item dizilimi ile birlikte üstüne çöken laneti bir avantaja çevirmeyi başarabilen Yorick İtem dizilimi aşağıda verilmiştir:

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Vahşi Hydra itemini tercih etmektedir.
  • Daha sonra Atiklik Çizmeleri itemini tercih etmektedir.
  • Üçüncü sırada birçok oyuncu Kararma itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Serylda’nın Garezi itemini envanterine eklemektedir.
  • Beşinci sırada Kara Balta itemini satın alan oyuncular,
  • Son sırada Omurgakıran itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Yukarda verilen dizilim sayesinde Yorick karakterinin tam gücüne ulaşabilirsiniz. Fakat bu dizilim tek başına işe yaramaz. Bunun yanında karakteri amacına uygun yönetmek ve oynamak gerekmektedir. Şimdiden hepinize iyi oyunlar ve bol zaferler dileriz.