DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:19

Yorick Rün S13 – Yorick Rün Build

Yorick Rün S13 – Yorick Rün Build

            Yılların eskitemediği, hatta daha da popülerleştirdiği League Of Legends oyunu içinde barındırdığı birbirinden farklı yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait birbirinden farklı yüzlerce karakter sayesinde oldukça cazip bir hâl almış durumdadır. Main karakter (ana karakter) olarak seçmiş oldukları karakterleri iyice tanımak ve daha iyi oynamak amacıyla oyuncular bu karakterlerin hikayelerini ve rün dizilimlerini araştırmaktadırlar. Hâl böyle iken biz de siz değerli oyunculara yol gösterici bir rehber hazırlamak istedik ve Yorick Rün S13 – Yorick Rün Build adlı yazımızı yazdık. Bu yazı içinde hem Yorick karakterinin kısa hikayesi hem de bu karakterin doğru ve etkili olan rün dizilimi mevcuttur. Umarız sizlere katkı sağlar ve Yorick karakterinden alacağınız zevki en az iki katına çıkarır. Dilerseniz Yorick karakterinin hikayesi ile başlayalım.

            Yorick

            Yıllar yıllar öncesinde inanılmakta olan ve unutulmaya yüz tutmuş bir inancın son mensubu olan Yorick, ölen yaratıkların ruhundan aldığı güç ile güçlenmiş fakat aynı zamanda da lanetlenmiştir. Yorick’in tek yoldaşı çürümüş cesetler ve bu cesetlerin etrafında toplanan ruhlardır. Dışarıdan bakınca tek amacı yoluna çıkan herkesi yok etmek gibi görünse de Yorick’in amacı bundan daha fazlasıdır: Yaşadığı yeri, üzerine düşen lanetten sonsuza dek kurtarmaktır.

            Yorick Rün

            Azim ve isabet bazında toplanmış olan rün dizilimi ile Yorick gerçek bir canavara dönüşmektedir. İşte Yorick’in rün dağılımı.

  1. Azim bazında ilk rün %100 seçim oranı ile Hortlağın Pençesi rünüdür.
  2. Azim bazında ikinci rün ise %100 seçim oranıyla Tahrip rünüdür.
  3. %80 seçim oranıyla bir diğer azim bazlı rün ise Kemik Zırh rünüdür.
  4. Azim bazında son rün olan ve %60 seçim oranına sahip olan rün ise Aşırı büyüme rünüdür.
  5. İsabet bazında en çok tercih edilen rün %100 oran ile Pratik Zekâ rünüdür.
  6. Efsane: Kan rünü ise %60 oran ile isabet bazlı son ründür.

Seçmiş olduğunuz karakterin neler yapabileceğini görmek istiyorsanız o karakteri doğru rün dizilimi ile oynamalısınız. Yorick Rün dizilimi yukarıdaki gibidir.