DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:18

Yuumi Rün S13 – Yuumi Rün Build

Yuumi Rün S13 – Yuumi Rün Build

            Hem aşırı iyi sistem özellikleri istemeyen, hem kendini içine çeken bir hikâyesi olan hem de içinde birbirinden farklı yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait yüzlerce farklı hikâye barındıran League Of Legends oyunu çıkısının üstünden yıllar geçmesine rağmen popülerliğini korumaktadır. Hatta korumakla kalmamakta ve bünyesine yeni oyuncular da katmaktadır. İçinde barındırdığı yüzlerce karakter ve yüzlerce farklı hikâye sayesinde oyuncuları adeta için çeken bu oyunun hastaları, seçmiş oldukları karakterlerin hikayesini ve rün dizilimini öğrenmek için can atmaktadırlar. İşte bizde bundan dolayı hem sizlere rehberlik olması açısından hem de meraklısını doğru bilgilere ulaştırmak açısından Yuumi Rün S13 – Yuumi Rün Build başlıklı yazımızı yazmış bulunmaktayız. Dilerseniz Yuumi karakterinin hikayesini öğrenerek işe başlayalım.

Yuumi

            Hem gizemli hem de sihirli olan bu garip kedinin adı Yuumi’dir. Bu kedinin sahibi ise gizemli bir büyücüdür. Bu büyücü günlerden birinde esrarengiz bir şekilde ortalıktan kaybolmuştur. Bu sevimli kedi ise sahibinin ardında bıraktığı kitabı kullanmayı öğrenerek boyutlar arası bir gezintiye çıkmıştır ve sahibini aramaya başlamıştır. Sahibinin sevgisine alışmış olan Yuumi yolculuk boyunca kendisine arkadaşlık edecek birilerini aramıştır. Yolculuk boyunca balıklar, ve uyuklamalar dikkatini allak bullak etse de asıl amacını hatırlaması uzun sürmüyor.

  Yuumi Rün

            Büyücülük ve İsabet bazında olan rünlerimiz aşağıda belirtildiği şekilde kullanılmalıdır.

  1. Büyücülük bazında ilk rünümüz %88 oranında Aery’yi Çağır rünüdür.
  2. Büyücülük bazında diğer bir rün ise %100 oranda Mana Akışı Yüzüğüdür.
  3. Yücelik rünü %60 seçim oranıyla üçüncü sırada yer almaktadır.
  4. Büyücülük bazında son rün ise Kızart rünüdür ve %68 seçim oranına sahiptir.
  5. İsabet bazında %100 seçim oranına sahip olan rünümüz Pratik Zekâ rünüdür.
  6. Biç Devir rünü %96 oranla listemizin son rünüdür.

Yuumi karakteri oynaması oldukça kolay bir destek karakteridir. Tabii ki destek rolünüzü doğru bir şekilde yerine getirebilmenin yolu doğru rünlerden geçmektedir. Bir kahramanın tam potansiyelini görebilmek için kesinlikle doğru rünler ile oynamanız gerekmektedir. Yuumi Rün dizilimi bu şekildeydi.