DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:07

Zac İtem Dizilimi - Zac İtem Build

Zac İtem Dizilimi - Zac İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana oyun dünyasının birçok kez zirvesine yerleşmeyi başaran League of Legends oyunu günümüzde de tekrar yükselişe geçmiştir. İçinde barındırdığı birbirinden ilginç karakterler ve bu karakterlerin birbirinden enteresan özellikleri sayesinde oyuncuların çoğunun ilgisin çekmeyi başarmıştır. Bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere oyun içinde bulunan karakterlerin her birinin kendisine has hikâyeleri ve kişilikleri bulunmaktadır. Bu hikâyeleri okuyarak karakterler hakkında oldukça derin bilgilere erişmeniz söz konusudur. Oyuncuların büyük bir çoğunluğu kendisine oynamak için main yani ana karakter belirledikten sonra bu karakterlerin hikâyelerini araştırmaktadır. Bazı oyuncularda yalnızca merakından dolayı bu bilgileri edinmek istemektedir. Zac İtem Dizilimi - Zac İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Zac karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimini paylaşmış olacağız.

Zac

Bir kimyasal çalışma sonucunda kaza eseri laboratuvarın borusundaki çatlaktan sızan Zac kuytu köşede bulunan bir mağarada yaşamaktadır. Zaman içinde evrimleşmesi ve gelişmesi sonucunda bir damla olarak sızan Zac gün geçtikçe bilincini ve vücudunu oluşturmaya başlamıştır. Daha sonra yaşadığı topraklarda yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek ve topraklarını korumak hususunu kendine görev bilmiştir. O günden bu yana yalnızca bu amaçlar için yaşadığı bölgeden dışarıya çıkmaktadır.

Zac İtem

Doğru item dizilimi sayesinde düşmanlarının çok üzerinde bir güce ulaşan ve onlarla adeta bir oyuncak gibi oynayan Zac karakterinin item dizilimi aşağıdaki gibidir:

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Erdem Işığı itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Lonia Çizmeleri itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından birçok oyuncu Uğursuz koruma itemini satın almaktadır.
  • Dördüncü sırada oyuncular Günateşi Kalkanı itemini tercih etmektedir.
  • Ardından oyuncular Çivili Zırh itemini tercih etmektedir.
  • Son olarak oyuncuların çoğu Ruh Gömleği itemini tercih ederek dizilimi sonlandırmaktadır.

Yukarıda verilen Zac İtem dizilimi sayesinde oyuncuların çoğu karakterin tam gücüne ulaşabilmektedir. Fakat bu item dizilimini doğru bir oynanış tarzıyla desteklemek gerekmektedir. Bundan dolayı item dizilimi tek başına maç kazanmak için yeterli olmayacaktır.