DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:07

Zed İtem Dizilimi - Zed İtem Build

Zed İtem Dizilimi - Zed İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana birçok başarıya ulaşan ve oyun tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başaran League of Legends oyunu gün geçtikçe çok daha fazla insana ulaşmaya devam ediyor. Oyun içinde barınan birbirinden ilginç karakterler ve bu karakterler için yazılmış olan hikayeler birçok oyuncunun dikkatini çekmeyi başarmıştır. Kendilerine ana karakter belirleyen oyuncular genellikle bu karakterlerin gizemli taraflarını ve yaşam hikayelerini öğrenmeye çalışmaktadır. Bundan dolayı siz değerli oyuncular için Zed İtem Dizilimi - Zed İtem Build başlıklı yazımızı hazırlamış bulunmaktayız. Yazımızı okumaya devam ederek Zed karakterinin kısa hikayesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından son derece yaygın olarak kullanılan item dizilimini öğrenebilirsiniz.

Zed

Oldukça acımasız ve zalim bir kişiliğe sahip olan Zed öğrenmiş olduğu dövüş sanatını büyü gücüyle destekleyerek tam bir savaş makinasına dönüşmektedir. Karşısına çıkan düşmanlarını büyük bir gaddarlıkla etkisiz hale getirmekte ve bundan büyük keyif duymaktadır. Topraklarında bulunan düşmanları bir bir toprağından atmak için Gölge Tarikatı’nı kurmuştur. Sahip olduğu gölge gücü sayesinde düşmanlarını şaşkına uğratarak yok etmekte ve arkadaşlarıyla birlikte savaşına devam etmektedir. Kurmuş olduğu tarikat ve ülkesi için tehlike arz eden her şeyi ve herkesi yok etmek için yemin etmiştir.

Zed İtem

Doğru bir item dizilimi ile birlikte oldukça büyük bir güce ulaşan Zed karakterinin yaygın olarak kullanılan item dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir:

  • Oyuncular ilk sırada Kararma itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Lonia Çizmeleri itemini tercih etmektedir.
  • Üçüncü sırada Vahşi Hydra itemini satın almaktadır.
  • Ardından Kara Balta itemini satın almaktadır.
  • Hemen sonra Serylda’nın Garezi itemini envanterine eklemektedir.
  • Son olarak Gecenin Kıyısı itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Yukarıda verilen Zed İtem dizilimi birçok oyuncu tarafından oldukça verimli şekilde kullanılmaktadır. Siz değerli oyuncular da bu item dizilimini deneyerek Zed karakterinin potansiyelini görebilirsiniz. İtem dizilimi tek başına yeterli olmayacaktır. Bundan dolayı yukarıda belirtilen item dizilimini doğru bir oynanış tarzıyla desteklemeniz gerekmektedir. Şimdiden hepinize iyi oyunlar ve bol zaferler dileriz.