DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:18

Zeri Rün S13 – Zeri Rün Build

Zeri Rün S13 – Zeri Rün Build

            Oyun dünyasının içinde bulunup da League Of Legends oyununu oynamayan yoktur. Olsa bile gerçekten az bir kısım vardır. Hem firmanın sıkı çalışması sayesinde hem de içinde barındırdığı birbirinden farklı yüzlerce karakter sayesinde popülerliğini yitirmemektedir. Ayrıca içinde barındırdığı yüzlerce karaktere yüzlerce ayrı hikâye yazılması da bu oyunun cazip bir hâl almasında önemli bir rol oynamaktadır. Öyle ki oyuncular seçmiş olduğu karakterlerin hikâyelerini öğrenebilmek için özel olarak araştırma yapmaktadırlar. Bizler, siz değerli oyunculara doğru bilgiler sunmak için çabalamaktayız. Zeri Rün S13 – Zeri Rün Build başlıklı yazımızda sizler için Zeri karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakter için hazırlanmış olan rün dizilimini anlatacağız.

Zeri

            Ne çok zengin ne de çok fakir bir aileden gelen Zeri; asi, dediğim dedik ve gençliğinin vermiş olduğu heyecanı iliklerine kadar hisseden bir kadındır. Özel yapım silahını sahip olduğu elektrik büyüsü ile doldurup, namlunun ucundan çıkardığı yıldırımlarla karşısına çıkan tüm yaratıkları adeta kızartmaktadır. Naif karakteri yüzünden çoğu zaman başına dert alsa da içinde bitmek tükenmek bitmeyen bir sevgi vardır ve aslında gücünü aldığı şey elinde bulunan özel yapım silahtan ziyade içinde barındırdığı sevgisidir.

Zeri Rün

            İsabet ve hâkimiyet bazında rün dağılımı bulunan Zeri karakterinin doğru ve yaygın olan rün dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir.

  1. İsabet bazında ilk rün %100 oran ile Ölümcül Tempo rünüdür.
  2. İsabet bazında diğer bir rün ise çok tercih edilmese de %41 oran ile Zafer rünüdür.
  3. İsabet bazında diğer rün ise %90 seçim oranıyla Efsane: Çeviklik rünüdür.
  4. İsabet bazında son rün ise %51 oranında Biç Devir rünüdür.
  5. Hâkimiyet bazında tercih edilen rünlerden birincisi %59 oran ile Kan Tadı rünüdür.
  6. Hâkimiyet bazında tercih edilen son rün ise %100 seçim oranıyla Hazine Avcısı rünüdür.

Doğru rün dizilimi yapıldığı takdirde bütün karakterler bir şansı hak etmektedir. Bir karakterin tam potansiyelini görebilmek için kesinlikle doğru rün dizilimi ile oynamalısınız. Zeri Rün dizilimi yukarıdaki gibidir.