DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:06

Ziggs İtem Dizilimi - Ziggs İtem Build

Ziggs İtem Dizilimi - Ziggs İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana oldukça büyük kitlelere ulaşan ve yapmış olduğu akıllıca yenilikler sayesinde bu kitlesini büyütmeyi başaran League of Legends oyunu milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapmaktadır. İçinde barındırdığı birbirinden ilginç karakterler ve bu karakterlere ait olan birbirinden ilgi çekici hikayelerle birlikte çok daha cazip bir seçenek olmaktadır. Bunlara ek olarak oyun içinde bulunan çeşitli modlar da oyuncuları oyuna bağlamaktadır. Kendilerine ana karakter belirlemiş olan oyuncular bu karakterlere ait olan hikayeleri araştırmak ve karakterlerin hayatına dair bir şeyler öğrenmek istemektedir. Siz değerli oyuncular için hazırlamış olduğumuz Ziggs İtem Dizilimi - Ziggs İtem Build başlıklı yazımızda bu bilgilerin tamamına ulaşabilirsiniz. Yazımızı okumaya devam ederek Ziggs karakterinin kısa hikayesini öğrenebilir ve diğer oyuncuların kullanmakta olduğu item dizilimi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ziggs

Bir yordle olan Ziggs patlayıcılar konusunda tam bir uzman ve onlara adeta aşıktır. Bundan dolayı ona Sihirmayın Uzmanı da denmektedir. Diğer yaratıklar tarafından bu özelliği sayesinde genellikle patlamaya hazır bir yordle olarak bilinmektedir. Monoton ve tekdüze hayatından sıkıldığı için kendisine yeni maceralar aramaya başlamıştır. Bu arayışının sonucunda kendisi gibi patlayıcılardan hoşlanan mavi saçlı oldukça heyecanlı bir hayata sahip olan Jinx ile tanışmıştır. Bu tanışmalarının neticesinde birlikte maceradan maceraya koşmaya başlamışlardır. Jinx’in tavsiyesiyle birlikte Zaun adlı bir şehre yerleşti ve kalan hayatını burada yaşamaya karar verdi. Bu topraklarda merak ettiği her şeyi çok daha kolay araştırmaktadır. Sürekli bir şeyleri patlatma hevesinde olduğu için bu şehirde bulunan üstün güçler bile ondan korkmaya başlamıştır.

Ziggs İtem

Doğru bir item dizilimi sayesinde çok daha patlayıcı bir duruma gelen Ziggs karakterinin item dizilimi aşağıdaki gibidir:

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Ölümsüz Kalkanyay itemini tercih etmektedir
  • Daha sonra Savaşçı Çizmeleri itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Hayalet Dansçı itemini tercih etmektedir.
  • Dördüncü sırada birçok oyuncu Ebedi Kılıç itemini satın almaktadır.
  • Sonrasında Dominik Efendi’nin Hürmetleri itemini satın alan oyuncular,
  • Son sırada Navori Serbıçakları itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Ziggs İtem dizilimi yukarıdaki gibidir.