DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:05

Zilean İtem Dizilimi - Zilean İtem Build

Zilean İtem Dizilimi - Zilean İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana oldukça büyük kitlelere ulaşan ve son derece büyük başarılara imza atan League of Legends oyunu gün geçtikçe çok daha fazla insana ulaşmak için çeşitli yenilikler yapmaktadır. Bu yeniliklerin sonucunda oyuncuların isteklerine büyük bir hızla cevap veren firma birçok oyuncunun gönlünü kazanmayı başarmıştır. Oyuna getirmiş oldukları yenilikler sonucunda dengeleri koruyan ve bunun için büyük çaba sarf eden firma oyuna eklediği her karakter için ayrı çaba sarf etmektedir. Bugüne kadar 140 karakterden daha fazla karakter tasarlamış ve oyuna eklemişlerdir. Bu karakterlerin her birine özel ve güzel hikayeler yazan firma bu yönüyle de birçok oyuncuyu kendine bağlamaktadır. Kendilerine oynamak için ana karakter belirlemiş olan oyuncuların büyük bir çoğunluğu karakterlerin hikayelerini öğrenmek istemektedir. Bu hikayeler sayesinde oyuncular karakterin kişiliği ve hayatı hakkında büyük ipuçları elde etmektedir. Bundan dolayı siz değerli oyuncular için Zilean İtem Dizilimi - Zilean İtem Build başlıklı içeriği hazırlamış bulunmaktayız. Yazıyı okumaya devam ederek hem Zilean karakterinin kısa hikayesini hem de diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini öğrenebilirsiniz.

Zilean

Zamanında oldukça güçlü bir büyücü olan Zilean gözlerinin önünde yok olup biten topraklarını gördükçe zamanın kıymetini anlamış ve zamanın ellerinden kayıp gitmesini takıntı haline getirmiştir. Bu takıntısının sonucunda diğer yaratıklar tarafından ona Zaman Bekçisi lakabı verilmiştir. Zaman içinde kendisinin ve topraklarının başına gelecekleri öğrenmek için zamanla ilgili olan bütün büyülere başvurmuştur. Zaman hakkında büyüler ve ek şeyler öğrendikçe zamanlar arasında geçiş yapmayı keşfetmiştir. Bu sayede dilediği zaman geçmişe dilediği zaman geleceğe gidebilmektedir. Bu büyüler aracılığıyla topraklarını yok edenlerin önüne geçebilecek ve yok olup giden topraklarını geçmişe dönüp kurtarabilecektir.

Zilean İtem

Doğru bir item dizilimi ile birlikte zamanı çok daha iyi yönetmeyi başaran Zilean karakterinin diğer oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılmakta olan item dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir:

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Gerçek Buz Parçası itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Lonia Çizmeleri itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Shurelya’nın Savaş Şarkısı itemini envanterlerine eklemektedir.
  • Dördüncü sırada Kimyasal Çürütücü itemi oyuncular tarafından tercih edilmektedir.
  • Ardından Zhonya’nın Kumsaati itemini tercih eden oyuncular,
  • Son olarak Başmelek Asası itemini satın alarak item dizilimini sonlandırmaktadır.

Yukarıda verilen Zilean İtem dizilimini kullanarak karakterinizin tam potansiyeline ulaşma şansı yakalayabilirsiniz.