DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:17

Zilean Rün S13 – Zilean Rün Build

Zilean Rün S13 – Zilean Rün Build

            Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğini sürdüren, hatta daha da arttıran League Of Legends oyunu içinde barındırdığı yüzlerce karakter ve bu karakterlerin birbirinden farklı yüzlerce hikâyesi sayesinde oyuncular tarafından oldukça sevilmektedir. Bunun yanında arka planda çalışan yüzlerce kişilik ekibiyle de gönüllerde taht kuran LoL oyunu yeni oyuncuları bünyesine kazandırmaktadır. Büyük bir özveri ve disiplinle çalışan bu yapımcı firma oyuna getirdikleri yeni karakterleri bile anında diğer karakterlere göre eklemeler veya çıkarmalar yaparak diğer karakterlere adapte ederek oyun içi dengeyi korumaktadırlar. Bu disiplinin karşılığını da oyuncuların övgüleri ve destekleri ile almaktadırlar. İçinde barındırdığı karakterlerin hikâyelerini ve doğru rün dizilimini anlatmak amacıyla Zilean Rün S13 – Zilean Rün Build başlıklı yazımızı yazmış bulunmaktayız. O zaman Zilean karakterinin hikayesini anlatarak başlayalım.

Zilean

            Geçmişte oldukça güçlü bir büyücü olan Zilean, yaşadığı coğrafyanın yok edilmesine tanık olduğu günlerden beri zamanın parmakları arasından akıp gitmesini takıntı haline getirmiştir. Zamanı tutamayışı oldukça canını sıkmış olacak ki sonsuz zaman büyülerine başvurmakta çareyi bulmuştur. Bu büyüler sayesinde ölümsüzlüğe erişen Zilean, zamanlar arasında yolculuk yaparak yok edilen coğrafyasını tekrardan kurtarıyor.

Zilean Rün

            Büyücülük ve hâkimiyet bazında rün dağılımına sahip olan Zilean karakterinin rün dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Büyücülük bazında %100 seçim oranına sahip olan ilk rün Aery’yi Çağır rünüdür.
  2. Başka bir büyücülük bazlı rün ise yine %100 seçim oranına sahip Mana Akışı Yüzüğü rünüdür.
  3. Sürat rünü ise %100 seçim oranına sahip büyücülük bazlı başka bir ründür.
  4. Suda yürüyen rünü ise %99 seçim oranına sahip büyücülük bazlı son ründür.
  5. Hâkimiyet bazında yer alan ilk rün %95 seçim oranı ile Hayalet Poro rünüdür.
  6. İnsafsız avcı rünü %100 seçim oranı ile hâkimiyet bazındaki son ründür.

Doğru rün dizlimi demek, zafer demektir. Bir karakteri doğru rün dizilimi ile oynamıyorsanız, oynadığınız karaktere kötü demeden önce kesinlikle doğru rün dizilimi kullanarak bir şans daha verin deriz. Zilean Rün dizilimi yukarıdaki gibidir.