DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:17

Zoe Rün S13 – Zoe Rün Build

Zoe Rün S13 – Zoe Rün Build

Online oyun seven oyuncuların içinde yediden yetmişe herkesin hayatında en az bir kere oynadığı League Of Legends oyunu yıllar geçmesine rağmen hala en çok oynana oyunlar arasında bulunmaktadır. Yılların eskitemediği bu oyun hem başarılı bir ekip sayesinde hem de içinde barındırdığı birbirinden ilginç yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait birbirinden ilginç hikayelerle oyuncuların en cazip seçimleri arasında yerini almıştır. Zamanın vermiş olduğu deneyim ve oyuncular ve yapımcı arasında kurulan bir bağ da bu popülerliği besleyen bir etmendir. İçinde barındırdığı birbirinden farklı ve birbirinden güzel kahramanların hikâyelerini öğrenmek isteyen oyuncular doğru adresteler. Lafı daha fazla uzatmadan Zoe Rün S13 – Zoe Rün Build başlıklı yazımıza Zoe karakterimizin hikâyesini anlatarak başlayalım.

Zoe

            Değişimin ve hayal gücünün bir bedene bürünmüş hali olan Zoe, dünyaya yeniden şekil verebilecek kadar önemli haberleri bulunduğu gezegendeki yaratıklara duyurmakla yükümlüdür. Zoe çoğu zaman istemese bile kötülüklere sebep olmaktadır. Bunu kimi zaman bilinçli kimi zaman da bilinçsiz bir şekilde haberleri yanlış yayarak yapmaktadır. Zoe ile vakit geçirmek kulağa güzel gelse de yanında bulunanlar her nedense her zaman diken üstünde olmaktadır.

Zoe Rün

            Hâkimiyet ve İlham bazında yayılım gösteren Zore Rün dizilimi aşağıdaki gibi kullanıldığı zaman oyunculara güzel sonuçlar vermektedir.

  1. Hâkimiyet bazında ilk rün %99 seçim oranı ile Elektrik Ver rünüdür.
  2. Hâkimiyet bazında ikinci rün %100 tercih oranı ile Kan Tadı rünüdür.
  3. Gözyuvarı Koleksiyonu rünü %93 tercih oranı ile üçüncü sırada yer almaktadır.
  4. Hâkimiyet bazında son rün ise %88 oran ile Hazine Avcısı rünüdür.
  5. İlham bazında ilk rün %50 oran ile Peksimet Teslimatı rünüdür.
  6. Kozmik sezgi rünü ilham bazlı son ründür ve %93 seçim oranına sahiptir.

Seçmiş olduğunuz karakterlerin tam potansiyellerini görmek istiyorsanız o karakterleri doğru rün dizilimi ile oynamanız gerekmektedir. Unutmayın ki doğru rün dizilimi peşinde zaferi de getirmektedir. Zoe Rün dizilimi yukarıda belirtildiği şekilde yapıldığı zaman farkı kendi gözlerinizle göreceksiniz.