DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:53

Zula 37003 Hatası

Zula 37003 Hatası

Nişangah oyunları arasında en popülerlerinden biri olan Zula, gencinden yaşlısına herkesin beğenisini kazanmış durumdadır. Oyunun Türk yapımı olması ve ulusal bir popülerliğe ulaşması ona olan talebi de haliyle arttırmıştır. Talebin artması da dolaylı yoldan ona olan yenilik ve güncelleştirmelerin artması anlamına gelmektedir. Zula destek ekibinin sürekli olarak oyun iyileştirmesi ve güncelleştirmesi yapmasına rağmen oyunda hala bazı hatalar olabilmektedir. Bu hatalardan en can sıkıcı olanı ise Zula 37003 Hatasıdır. Makalemizin devamında sizlere bu hatanın çözümünden bahsedeceğiz. Belirtmiş olduğumuz adımların harfiyen yerine getirilmesi Zula’da 37003 hatasının da çözülmesi anlamına gelmektedir.

Zula 37003 Hatası Çözüm Adımları

  1. Bu sorunun ana sebeplerinden bir tanesi oyunun güncel olmamasıdır.
  2. Bu yüzden öncelikle oyunun güncelleştirmeyi tam anlamıyla almasını sağlamalısınız
  3. Oyun ara yüzünde güncelleştirmeleri manuel yüklemeyi deneyin
  4. Burada yükleme işlemi devam ederken ekrana hata gelecek ve onarılsın yani hatayı çözecek olan dosya indirilsin mi diye soracaktır.
  5. Bu soru İngilizce olabilir ve devamında bir de link içermektedir.
  6. O linkte tıklayarak siteye gitmeli ve 37003 hatasını çözecek olan dosyanın indirilmesine izin vermelisiniz.
  7. Yönlendirilen site güvenlik duvarınız ya da Google chrome tarayıcınız tarafından tehlikeli olarak algılanabilir.
  8. Her ikisine de izin ver demeli gerekirse geçici süreliğine Windows Güvenlik Duvarı’nı kapatmalısınız.
  9. Sonrasında indirme işlemi bitimi akabinde oyunu açmadan bilgisayarı yeniden başlatmalısınız

Bu işlemlerin akabinde Zula 37003 Hatası Çözüme kavuşmuş olacaktır. Sebebi güncelleştirme olan bu hata gerekli dosyanın indirilmesinden sonra ortadan kalkmış olacaktır. Bu işlemleri yaparken indirme linki ekranı gelmiyorsa yapmanız gereken işlem %appdata% ile Zula oyununu bilgisayardan kaldırmak ve tüm kalıntılarını silmektir. Sonrasında oyunu güvenilir bir kaynaktan tekrardan yüklediğinizde problem kendiliğinden ortadan kalkacaktır. Ancak bizim belirtmiş olduğumuz yöntemde oyunu silmeden probleme çözüm bulunmaktadır. Ancak güncelleştirme esnasında ekrana link gelmiyorsa maalesef oyunu silerek baştan yüklemeniz gerekmektedir. Oyunun güncelleştirme alamamasından kaynaklı bu problemin ara çözümü sizler için adım adım anlatılmıştır. Gerekli adımları uygulayarak hatanın çözümünü sağlayabilirsiniz.