DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:14

Zula Altını Ne İşe Yarar?

Oyuncuların en çok beğendikleri oyunlardan bir tanesi olan zula oyunu içeriği ve oyuncuları etkileyen birçok yönü ile oldukça etkilidir. Oyunun yerli bir oyun olması da bir başka yön olarak çıkar. Oyundaki oyuncuların oyun haritalarını kullanarak İstanbul'un sokaklarında savaşması gerekir. Oyuncu karakter ve özellikleri ilerlemeye göre değişkenlik gösterir. Asker ve istihbarat oyunları kategorisinde yer alan oyunun merkezinde haritalar bulunur. Haritaların içeriğine bağlı olarak oyun sırasında bol bol İstanbul'u gezme imkanınız olur. Oyun oynanan alanlar farklı askerler ve bombalar ile donatılmıştır. Oynarken farklı malzemeler ve silahlar almak için geçerli olan para birimleri vardır. Bu para birimleri sayesinde karakterlerin güçlenmesi sağlanır

Zula'daki Altınların Kullanım Amacı

Elde edeceğiniz zula altını birçok oyunda olduğu gibi Zula oyununda da aynı şekilde başarılı olmanıza yardımcı olur. Daha iyi oyun oynanması için olanakların geliştirilmesi anlamına gelir. Farklı askerler yer aldığı için bu askerlerin geliştirildiği ve donatıldığı bir ayrıcalık sağlar. Gerçeğe oldukça yakın olan oyunda bu sayede daha güçlü şekilde var olmak da mümkün hale gelir.

Zula'daki Altınlar Nedir?

Beğenerek oynanan oyunun üye sayısının 2 buçuk milyondan fazla olduğu biliniyor. Oyuncu sayısının fazla olması oyunun kullanıcılara daha cazip gelmesi için bir takım değişimler yapılmasını zorunlu hale getiriyor.

Bunun için;

• Zula altını alınabilir,

• Oyundaki marketlerden satın alma işlemleri yapılır,

• Oyunun gelişimi sağlanır,

• Oyunun akışı sırasında bulunması da mümkündür.

Bu sayede altınların kullanılması ve oyundan daha çok keyif almak sağlanabilir. Oyuncuların sağladığı performans da karaktere bağlı şekilde artar.

Karakterlerin Gelişimi Nasıl Olur?

Karakter gelişimi sağlayan altınların neler yaptığını merak edenler olabilir. Oyuna kazandırılan Zula altınları ile gelişmiş silahlara sahip olma şansınız olur. Bunun yanında karakteriniz için gereken teçhizatların kullanılması hakkına da sahip olmanız sağlanır. Askerlerin daha donanımlı hale gelmesi başarı şansınızı artırır. Altınların Satın Alınması Satın alınan altınların bazıları oyun akışı içinde karşınıza gelen marketler aracılığı ile olur. Marketlerin reyonunda kampanyalı veya sunulan bedeller karşılığında istediğinizi satın alabilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER