DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:11

Zula Battle Royale Tuşları

Zula Battle Royale Tuşları

Son zamanların popüler oyunu olan Zula’ hem yeni başlayanları hem de PUGB, CS gibi oyunlardan buraya geçen oyun severleri memnun etmeyi başarmış durumdadır. Oyunda kullanılan tuşlar ve oyunun mantığı diğer savaş oyunları ile aşağı yukarı aynıdır. Zula’da da bir takım oyunu esastır. Aynı şekilde kurulan bir bomba ve bir yerden diğer bir yere taşınması gereken bir bomba oyunu keyifli hale getiren etmenlerdendir. Burada tuşlar her ne kadar diğer savaş oyunları ile aynı olsa da hatırlatmakta fayda olduğunu düşünmekteyiz. Çünkü oyunlar sürekli olarak gelişmekte ve yeni tuşlar eklenmektedir. Bu tuşları bilmek oyuncuları pro olma yolunda büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Peki, Zula Battle Royale Tuşları hangileridir? Hangi tuşlarla oynanması daha kolaydır? Bu tuşların yerleri ve ayarları değiştirilebilir mi?

  • Öncelikle Zula oyun tuşlarını değiştirmenizi önermiyoruz. Hangi tuşlar varsayılan ayar ise onlarla oynamanız sizin yararınıza olacaktır. Bunun nedeni tuş ayarları değiştirdiğinizde o tuşta atanan farklı bir özellik var ise bu diğer tuşun ayarını da bozacaktır. Örneğin CTRL tuşu oyunda eğilme olarak kullanılmaktadır. Siz bunun yerine başka bir tuş atarsanız örneğin bas konu için atamanız gereken tuş için G tuşunu seçerseniz eski tuşun fonksiyonu geçersiz olacaktır. O yüzden ayarlar bozulmamalı ve tuş atama işlemi yapılacaksa boşta bulunan bir tuşa yapılmalıdır.
  • Zula Süngü Tuşu: Rakiple birebir ya da yakın mücadeleye girildiğinde süngü oldukça kurtarıcı olabilmektedir. Oyunda süngü tuşu ise atanması gerekmektedir. Örneğin elinize kolayda kalan bir tuşu süngü olarak atamanız size yararlı olacaktır. 7 tuşu süngü için tercih edilebilecek bir sayıdır.
  • Zula Silah Değiştirme: Silah değiştirme işlemi yukarıda yer alan sayılarla yapılmaktadır. Ancak burada ipucumuz önceki silah için Q tuşunun önemli olduğudur. Ekrandan değiştirme işlemi yapılacaksa bunun için T tuşuna basılmalıdır.
  • Zula Sprey Tuşu: Oyunda sprey için de tıpkı ateş eder gibi sol tuşu kullanmanız gerekmektedir.
  • Zula hızlı koşma tuşu: Oyunda hızlı koşmak için kullanılması gereken tuş Shift tuşudur. Bu tuşa basılı tuttuğunuz takdire oyuncu hızlanacaktır.