DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:52

Zula Battleye Launcer Hatası

Zula Battleye Launcer Hatası

Türk yapımı olması sebebiyle oldukça sık tercih edilen Zula, grafikleri ve ekran görüntüleri oldukça sağlam bir oyundur. Sürekli güncelleştirmeler ve iyileştirmeler alması oyunculara bazı durumlarda zorluklar yaşatabilmektedir. Çünkü bazı oyuncular oyunu yükledikten sonra güncelleştirme yapılmasına izin vermemektedir. Ancak bu yapılmaması gereken bir harekettir. Çünkü Zula online olarak hizmet veren ve sürekli iyileştirmeler yapılabilen bir oyundur. Bunun anlamı oyunun belirli zaman dilimlerinde siz farkında olmadan da güncelleştirmeler alabilmesidir. Oyun bazı durumlarda güncelleştirme alamazsa ya da farklı bir nedenden eksik güncelleştirme olursa bazı kısımlarında hata vermektedir. Bu hatalardan en sık karşılaşılanı ise Zula Battleye Launcer Hatasıdır. Şimdi sizlere launcer hatası diye bilinen problemin %100 çözüm yönteminden bahsedeceğiz.

Zula Battleye Launcer Hatası %100 Çözüm

  1. Öncelikle problemin olduğu dosya yani BattlEye dosyasını yeniden yüklememiz gerekmektedir.
  2. Bunun için C: klasöründe Lokum Games- Zula Game ve BattlEye dosyasını bulalım
  3. Burada bu dosyayı kaldırmak ve tekrardan yüklemek gerekmektedir.
  4. Bu dosyanın yüklenmesi oldukça hızlıdır. İnstall dedikten sonra yükleme işlemi saniyeler içerisinde gerçekleştirilecektir.

Bu işlem sonrasında launcher hatası çok yüksek olasılıkla çözülecektir. Yükleme işleminden sonra hata hala çözülmezse internetten bu dosyayı ayrı olarak indirin. BattlEye dosyasını internet üzerinden ayrı olarak edinmek ve yüklemek Zula Battleye Launcer Hatası %100 Çözümüdür.  Bu yüklemenin de Lokum Games- Zula Game ve BattlEye dizinine yapılması odlukça önemlidir. Çünkü internet üzerinden bu yükleme dosyasını edindiğinizde direkt olarak çift tıklarsanız farklı bir dizine yükleme işlemi yapılacaktır. Burada yüklenen dizin farklı ise tekrardan bulunarak Lokum Games- Zula Game ve BattlEye dosyası içine kopyalanmalıdır. Bu işlem sonra problemin çözüldüğü görülmektedir. Burada yükleme sonrasında kullanıcılara uyumluluk sorununu kontrol etmeleri önerilmektedir. Bunun içi masaüstünde yer alan Zula oyununa sağ tıklanır ve özellikler denir. Sonrasında uyumluluk kısmına gelinir ve uyumluluk moduna tik atılarak Windows 7 seçilir. Bu işlemden sonra oyunda herhangi bir uyumluluk sorunu da kalmayacaktır. Güncelleştirmelerin açık tutulması da aynı sorunun bir daha tekrarlanmasının önüne geçecektir.