DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:08

Zula Bireysel Sıralaması

Zula Bireysel Sıralaması

Zula oldukça popüler nişangah oyunlarında uzun zamandır başı çekmektedir. Oyuna olan talep günden güne artmaktadır. Oyuna olan talep Zula’nın Steam’de yayınlanmasından sonra oldukça artmıştır. Bu da yapımcılarının oyunu daha fazla geliştirmelerine olanak sağlamıştır. Zaten Zula’nın yapımcıları yaptıkları açıklamalarda destek ekiplerine gelen her maili okuyarak değerlendirdiklerini ve istekler makul seviyelerde olmak koşuluyla gerçekleştirileceğini söylemiştir. Hayran kitlesi günden güne artan bu oyunda sıralama ve rütbeler de oldukça önemlidir. Çünkü oyunda sizi tanımayan biri rütbenize ya da profilinize göz atarak az çok oyun tarzını hakkında fikir sahibi olabilir. Ya da sizde aynı şekilde bir oyuncunun sıralamasına bakarak tecrübesini anlayabilirsiniz. Peki, Zula Bireysel Sıralaması nedir? Ne işe yaramaktadır? Faydaları nelerdir? Tüm bu sorular kullanıcıların merak ettikleri oyun içi sorunların başında gelmektedir.

Zula Sıralama

  • Zula’da bireysel sıralama sistemi aslında oyunun ne kadar adaletli ve şeffaf olduğunu göstermektedir.
  • Oyun içerisinde haftalık ve aylık olmak üzere 2 adet sıralama sistemi mevcuttur.
  • Aylık sistemde o ay içerisinde oynanan oyunlar baz alınmaktadır. Sıralama ise buna göre oluşmaktadır. Yani birkaç başarısızlık sizi aylık sıralamada çok fazla geriye atmayacak telafi etmenize olanak sağlayacaktır.
  • Haftalık sıralaması ise her hafta yenilenmektedir. Yani aylık sıralamada en başlarda olan biri o hafta kötü bir performans sergilediyse en sonlara düşebilir. Bir haftalık periyotlar halinde yayınlandığı için aylık olana göre değişimleri daha keskindir.

Oyuncuların birbirini tanımaya imkan verdiği ya da başarılı oyuncuların adının ve nickinin üst sıralarda gösterildiği bu sistem oyuncuların oldukça hoşuna gitmektedir. Zula sıralamasına girmek için çabalayan çaylak sayısı da oldukça fazladır. Bu oyuncular başlangıçta aylık sıralamada yer alamasalar da bir hafta boyunca güzel bir performans sergileyerek haftalık sıralamada kendilerine yer bulabilirler. Burada yeni başlayanları hedefi ilk olarak haftalık sıralamaya girebilmek olmalıdır. Önce 1 haftalık periyotta başarı hedeflenmelidir. Haftalık listede üst sıralar zorlandıkça zamanla aylık sıralamada da üstler hedeflenmelidir. Başarı ve üst sıralara tırmanmak bu şekilde olmaktadır. Siz de sabırla ve azimle çalışarak kendinizi sıralamanın güzel bir yerinde bulabilirsiniz.