DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:10

Zula Bomba Hangi Tuşla Atılır - Zula Bomba Atma Tuşu

Zula Bomba Hangi Tuşla Atılır

Zula’ya yeni başlayanların neredeyse tamamı tuşlara hakim ve klavyesi hızlı olan kişilerdir. Bunun nedeni Zula oynayanların zaten daha öncelerde bu tarz nişangah oyunlarına alışkın olmaları ve tecrübelerini yeni oyunda kullanmalarıdır. Ancak gene de bazı tuşlar değişebilmekte ya da yeni tuş atamaları yapılabilmektedir. Örneğin Zula’da bas konuş tuşu geçmiş oyunlarda mevcut olmayan ancak önemi oldukça yüksek olan bir tuştur. Ya da Zula Bomba Hangi Tuşla Atılır diye merak edenlerin sayısı bir hayli fazladır. Makalemizin devamında sizlere bomba atma, sprey, silah bırakma, süngü, bas konuş gibi tuşların ayarları ve atamasından bahsedeceğiz. Atama işlemi de yapılabilen bu tuşlarda kullanıcılar bazen farklı tuşlara atama yapabilmektedir. Örneğin oyunu W,A,S,D ile yönlendiren bir kullanıcı için SHIFT tuşu çok kolayda kalırken ok tuşları ile yönlendirme işlemi yapan bir oyuncu bu SHIFT tuşunu sağ eline yakın olan farklı bir tuşa yapmayı tercih edebilmektedir.

Zula Bomba Atma Tuşu

Zulada bomba atmak istiyorsamız 4 tuşuna basarak bomboayı elinize alıp sol click ile bomba atabilirsiniz.Süreli bomba kurmak istiyorsanız bombanın sizde olması gerekir ve bomba kurma noktasına gidip e tuşuna uzun süreli basarak bomba kurabilirsiniz.

Zula Silah Bırakma Tuşu

Zula’da silah bırakmak için kullanılması gereken tuş G tuşudur. Elinizde bir silah varken onu bırakmak için G tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Unutmayın elinizde hangi silah olursa olsun bu tuşa bastığınızda o silah yere düşecektir. Yani G tuşuna basınca size hangi silahı bırakmak istediğiniz sorulmayacaktır. O yüzden bırakmak istediğiniz silahı önce tuşlar yardımı ile seçerek ondan sonra G tuşuna basmanız tavsiye edilmektedir.

Zula Hızlı Koşma Tuşu

Oyunda hızlı koşabilmek oldukça fark yaratan bir şeydir. Her ne kadar nişangah oyunu hızlı koşsan ne olur koşmasan ne olur diye düşünenler olsa da silahınızda mermi bittiğinde duvarların arkasına saklanma ya da tünellerde hızlı koşabilmenin faydası o zaman anlaşılmaktadır. Zulada pro olmak istiyorsanız size önerimiz bir yere giderken ağır silahı bırakıp oraya koşarak gitmenizdir. Bunu alışkanlık haline getirebilirsiniz.