DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:51

Zula Contains an İncorrect Path Hatası

Zula Contains an İncorrect Path Hatası

Zula oynayanlar hatırlayacaktır ki oyun ilk çıktığında çok fazla hatayı da beraberinde getirmişti. Ancak ByteGames ve LokumGames şirketlerinin özverili çalışmaları sayesinde hatalar en aza indirgendi. Sonrasında buna bağlı olarak oyun da 13 ‘den fazla ülkeye ihraç edilerek büyük bir başarı sağlamıştır. Ancak Zula ile aynı kalitede ve aynı tarzda olan nişangâh oyunlarından tarihin tozlu sayfalarına gömülüp gidenleri de olmuştur. Görüldüğü üzere burada öne çıkan husus oyunun piyasaya sürülmesi değil sonrasında destek ekibinin sürekli olarak oyun hakkında geliştirmeler yapması ve ardını bırakmamasıdır. Çünkü bu oyunlar online olarak oynanabildiğinden internetten ya da donanımdan kaynaklı problemlerle karşılaşılabilmektedir. Oyuncular da bu anlamda kendilerini tatmin edecek bir ekip arkası destek grubuna ihtiyaç duymaktadır. Zula bunu tam anlamıyla başarabilen nadir oyunlardandır. Destek ekibinin özverili çalışmalarına rağmen oyunda en sık karşılaşılan sorun Zula Contains an İncorrect Path Hatasıdır. Bu sorunun çözümü ise oyuncuları bir hayli uğraştırmaktadır.

Zula Contains an İncorrect Path Hatası Nasıl Çözülür?

  1. Bu oyundaki sistemsel bir problemdir.
  2. Bunun için ilk olarak Windows güncelleştirmeleri kontrol edilmeli ve uyumluluk kontrolü sağlanmalıdır.
  3. Windows seçeneklerine girdikten sonra uyumluluk sekmesine tıklanmalı ve buradan uyumluluk seçeneğinin altında yer alan sürümler içerisinde “Windows 7” seçilmelidir.
  4. Oyun ile sürümün uyumlu olmaması İncorrect Path hatasına sebep olabilmektedir.
  5. Özellikle belirtmek gerekirse bu hatanın xp sürümde sıklıkla görüldüğü söylenebilir.
  6. Yani bu hatayı alıyorsanız Windows için sürümü güncelleştirmeyi de düşünmelisiniz.

Burada ortaya çıkan ikinci husus oyunun güncelleştirme paketlerini alamamasıdır. Bunun için de yapılması gereken işlem ilgili dosyanın taranması ve tekrar yüklenmesidir. Zula Contains an İncorrect Path Hatası Nasıl Çözülür? diye soracak olanlar için açıklamak gerekirse güncelleştirmenin manuel olarak denetlenmesi de çözüm olmadıysa maalesef oyunu silerek yeni baştan yüklenmesi gerekmektedir. Bunun için oyunu sildikten sonra bilgisayara reset atın. Sonrasında ise bilgisayarda YÜKLÜ OLMAYAN yani yeni bir setup dosyası indirerek oyunu bununla yükleyin. İnternet üzerinden yeni indirilen SETUP dosyasına bu problemin çözümü olan eklenti mevcut olacağından sizin probleminiz de otomatik olarak çözülmüş olacaktır.