DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:15

Zula Espor Nasıl Kayıt Olunur

Zula Espor Nasıl Kayıt Olunur

Ülkemizde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Zula oyunu MadByte tarafından geliştirilmiş olup Lokum Games tarafından dağıtılmıştır. Oyunun ciddi anlamda sıçrama yapması ise espor alanında da faaliyet göstermesiyle mümkün olmuştur. Çünkü online olarak oynanan bu oyunlar e spor faaliyeti de vermeye başladıklarında oyuncu sayıları oldukça artmaktadır. Hal böyle olunca kullanıcıların aklına Zula Espor Nasıl Kayıt Olunur sorusu gelmektedir. Oyunun resmi sitesi üzerinden e spor kaydo oluşturabilmek mümkündür. Ancak zula e-spora kayıt almak için öncelikle sizden lisans talep edecektir. Bu lisansı almanız akabinde sitenin resmi sayfasından espor kaydınızı yapabilirsiniz.

Zula Espor Kayıt Olmak İçin Gerekenler Nelerdir?

  1. Öncelikle e spor için bir lisansa sahip olunması gerekmektedir.
  2. Bu lisans Spor Bakanlığı tarafından verilmektedir.
  3. Bunun için oyuncuların herhangi bir ücret ödemesine gerek yoktur.
  4. Yukarıda sayılan işlem sonrası Zula E-Spora kayıt olma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

lisans.zulaoyun.com adresinden Zulanın e-spor sayfasına kayıt oluşturmanız gerekmektedir. Burada kendinize kullanıcı adı ve şifre oluşturarak giriş yapabilirsiniz. Oluşturduğunuz şifre de hem harf hem de rakam tercih etmenizi öneririz. Çünkü pro zula oyuncusu olduğunuzda hesabınıza çeşitli saldırılar olabilir. Bunun yanında kayıt sonrasında e mail adresinizi mutlaka doğrulayarak ve gerekirse telefon numaranızı da güncel tutarak işinizi garantiye alabilirsiniz. Her hangi bir şifre unutma ya da saldırı durumunda direkt olarak bilgilendirme maili ve mesajı almanız sizler açısından faydalı olacaktır.

Zula E-sporda İlerlemek

Zulada ilerlemenin yolu oyunu sürekli aktif olarak oynamak ve sağlam bir ekip oluşturmaktan geçmektedir. Zulada lisans çıkartarak e-spor a kayıt olan oyuncu sayısı da oldukça fazladır. Bu oyuncuların ilk hedefi ise zula da pro olmak ve sağlam bir ekiple oyun oynayabilmektir. Büyük ödüllerin verildiği zula oyununda bireysel olarak iyi oynamak çok fazla bir anlam ifade etmemektedir. Zula E-spor kayıt olmak oldukça basittir. Zor olan sağlam bir ekiple birlikte ödül kazanabilmek ve kendini sürekli geliştirebilmektir. Bunun için sizde bir Zula oyuncusu iseniz bir an önce lisans çıkartıp e spora kayıt olmanız tavsiye edilmektedir.