DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:15

Zula Espor Takımına Nasıl Girilir?

Zula Espor Takımına Nasıl Girilir?

Zula birçok takipçisi olan ve oyuncular tarafından oldukça beğenilen video oyunlarından biridir. Oyunun online olarak oynanabilmesi, takım halinde hareket edilebilmesi ve lisanslı olarak espor için olanak vermesi tercih edilmesinin başlıca sebeplerindendir. Oyuncular oyunu daha iyi oynamak için her şeyi yapmakta ve pro bir zula oyuncusu olmanın yollarını aramaktadır. Oyunu daha güzel oynayabilmenin tabiki ince ayrıntıları vardır. Bu ince ayrıntılar oyunu daha iyi oynamanızı sağlayacak ve gerek e spor kaydınızı oluşturmanıza gerekse zula da sağlam bir takımda yer almanıza olanak verecektir. Peki, Zula espor takımına nasıl girilir? Bunun için ne yapmak gerekir? Oyunu pro oynamak bunun için yeterli midir?

Öncelikle espor takımına girebilmek için ön koşullar vardır. Bunlar sistemin sizden istedikleridir. Bunun harici bir de yetkinlik olarak adlandırılabilecek oyuncu ile ilgili durumlar söz konusudur. Sistemin sizden istediği e spor takımında oynayabilmek için ilk olarak lisansdır. Yani lisans olmadan ne kadar iyi oynarsanız oynayın espor takımına girmeniz mümkün değildir. Bunun için alınması gereken lisansı Spor Bakanlığı sağlamaktadır. Bu ön koşulu sağlandıktan sonra zula espor takıma girmek için gerekli olan oyuncu kriterlerine gelelim.

Zula E-spor Takıma Girmek

  • İlk olarak zulanın e spor platformuna kayıt olmak gerekmektedir.
  • Düzenli olarak Zula oyunu oynanmalıdır. Bunun için pratik gerekmektedir ve her gün en az 1,5 saat oynanması yeterli olacaktır.
  • Zula oyununda takım oyununa yatkın olmak gerekmektedir. Unutmayın zula bireysel olarak oynanan bir oyun değil. Bireysel oynamak başarı getirmez sadece sizin güzel bir takıma girebilmenize olanak sağlar
  • Reklam ve pazarlama teknikleri de iyi bir e spor oyuncusu için gereklidir. Oyunu çok iyi oynayan ancak herhangi bir teklif alamayan oyuncu sayısı bir hayli fazladır.
  • Unutmayın ki yeni olan şeyler biraz daha zordur. Lol’de bir e sporun Zula’ya göre çok daha kolay olduğu bilinen bir gerçektir. Ancak kendinden emin adımlarla Zula oyununa giren sonrasında lisans çıkararak e spora kayıt olan ve sağlam bir takımda oynayan sayısı yadsınamayacak kadar çoktur.