DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:11

Zula Fps Gösterme Tuşu

Zula Fps Gösterme Tuşu

Zula oyunu online olarak oynandığı için internet hızı oldukça önemlidir. Oyunun kasmaması ve keyifli şekilde oynanabilmesi için bilgisayar özellikleri, oyun ekipmanı özellikleri ve internetin hızı iyi olmalıdır. Bu 3 ana etkenden 3 ü de iyi olursa ve oyuncu da güzel bir oyun gelirse Zula’da başarı kaçınılmaz olacaktır. Bu 3 faktörden bir tanesi dahi eksik olursa kişi maalesef oyundan tam verim alamaycaktır. Zula pro oyuncuların neredeyse tamamı bu 3 etmeni de en üst seviyede tutmaya gayret etmektedirler. Örneğin ping değeri yüksek olan ve durmadan kasan bir Zula oyunu pro oyuncuya dahi zevk vermeyecektir. Ya da pro bir oyuncu dahi kasan oyunda istediği başarıyı elde edemeyecektir. O yüzdendir ki oyunda ping ve fps değerleri oldukça önemlidir. Peki, oyunda oldukça önemli olan Zula Fps Gösterme Tuşu hangisidir? Faydaları nelerdir? Oyuncular genellikle FPS açık mı yoksa kapalı mı oyun oynamaktadır?

Zula’da Fps Değerlerini Hangi Tuş Gösterir?

  • Zula’da FPs değerlerini hangi tuş gösterir diye soracak oyuncular için cevap F1 tuşudur. Oyunu oynarken aynı zamanda FPS değerlerini de takip etmek isteyen oyuncular oyun içerisinde aktif iken F1 tuşuna basarak bu özelliği aktif edebilmektedirler. Burada dikkat edilmesi gereken husus fps değerlerinin sol üstte gözükeceğidir. Dileyen oyuncular tekrardan F1 tuşuna basarak bu fps değerlerinin tekrardan gizlenmesini sağlayabilirler.

Zula’da FPS Değerlerinin Faydası Nedir?

Zula’da F1 tuşuna basarak fps değerlerine bakılabileceğini belirtmiştik. Fps değeri F1 tuşu ile açılmakta ve sol üstten kontrol edilebilmektedir. Peki faydası nedir? Kuallnıcılar pro oyuncular yaptığı için fps değerlerini açarak oyun oynuyorlar. Bizim burda hedefimiz ise bunun amacının ne olduğunu açıklamak. Yani fps açmanın size bir faydası olmayacaksa bunu boşu boşuna yapmanın bir anlamı da yoktur. FPS kelime anlamı olarak “Frame Per Second” demektir. Bunun da Türkçe karşılığı oyunun her saniyede kaç defa yenilendiğidir. Burada ekrana gelen görüntünün hızlı olması demek rakibi ondan milisaniyeler önce görmeniz anlamına gelmektedir. Yani zula fps değerleriniz rakipten iyiyse o sizi görmeden siz onu görerek düşmanı egale edebilirsiniz.