DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:55

Zula Güncelleme Listesi İndiriliyor

Zula Güncelleme Listesi İndiriliyor

Türk yapımcılar tarafından 2015 yılında piyasaya sürülen Zula, büyük bir kitleye ulaşmayı başarmış nadir oyunlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Oyuncular Zula’yı bir nevi CS:Go’nun güncellenmiş ve günümüz şartlarına adapte edilmiş hali olarak tanımlamaktadırlar. Grafiklerin geçtiğimiz yıllara göre çok daha düzgün olması, oyun için alımların daha kaliteli seviyelere çekilmesi ve yurt dışından da oynamaya olanak verilmesi ona olan talebi arttıran en büyük etmendir. Zula, şu anda hali hazırda kendi web sitesinden ücretsiz olarak indirilebilmektedir. Bunun için Zula’nın resmi web sitesini ziyaret ederek Windows ya da mac işletim sisteminize uygun versiyonu kolayca indirebilmek mümkündür. Ancak son zamanlarda oyunu indirmek isteyen oyuncular Zula Güncelleme Listesi İndiriliyor hatasıyla karşılaşmaktadırlar. Makalemizin devamında bu hatanın neden kaynaklanıyor olabileceğini ve olası çözüm önerilerini sizler için sıralayacağız.

Zula Güncelleme Listesi İndiriliyor Hatası

  1. Zula’nın bu hatayı vermesinin birkaç nedeni vardır.
  2. Bu hatayı alıyorsanız ilk denemeniz gereken işlem yüklü olan program tamamlanmışsa masaüstünde bulunan Zula sekmesine sağ tıklayarak programı sına demektir. Bilgisayarınız programı sınayacak ve varsa problemleri bularak çözecektir.
  3. Eğer bu yöntem geçerli olmazsa yapmanız gereken 2. yol bu yükleme ekranından ctrl + alt + delete tuşlarına basarak görev yöneticisinden kapatmaktır. Yani yüklemeyi yarıda bırakmaktır. Sonrasında Bilgisayarım – C Klasörüne giderek buradan Zula’ya ait tüm kalıntıları silmek ve oyunu tekrar yüklemektir. Kalıntıları sildikten sonra belgelerim e giderek varsa oradaki dosyaları da silin.
  4. Bunun akabinde Zula’nın RESMİ WEB sitesine giderek oyunun EN GÜNCEL setup dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  5. Sonrasında bilgisayarı kapatıp açarak yeni indirmiş olduğunuz setup dosyasını kurmaya başlayın.
  6. Kurulum başarıyla gerçekleştirilecektir.

Üst kısımda belirtmiş olduğumuz adımları uygulayarak siz de Zula Güncelleme Listesi İndiriliyor Hatasından kurtulabilirsiniz. Ancak oyunu silerek tekrar yüklemeyi denemeden önce sizlere ilk önerimiz masaüstündeki Zula simgesine tıklayarak programı sına, hatayı ayıkla sekmesine tıklamanızdır. Oyun yükleme aşamasında herhangi bir dosya eksik kaldıysa bilgisayarınız onu bularak yükleme işlemi için sizden onay alacak ve işlemi gerçekleştirecektir.