DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:09

Zula Hızlı Koşma Tuşu - Zula Hızlı Koşma

Zula Hızlı Koşma Tuşu

Zula’yı oynayan oyuncuların sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Oyunun sürekli kendisini geliştirmesi ve takım oyununa olanak vermesi oyunu vazgeçilmez kılmaktadır. Oyuncu sayısı günden güne artmakta kullanıcılar da bu oyunda pro olabilmenin yollarını aramaktadır. Kullanıcılar oyunu daha iyi oynayabilmenin yollarını aramakta ve kendilerini her geçen gün geliştirmektedir.

 Bir bölgeye ya da alana gidebilmek bazı durumlarda oldukça hızlı olmayı gerektirmektedir. Burada oyuncuların aklına takılan soru ise zula hızlı koşma tuşu olmaktadır. Ancak oyunda hali hazırda bir hızlı koşma tuşu bulunmamaktadır.  Bu da kullanıcıların hızlı koşa yerine silahsız hareket etmelerini daha seri hale getirmektedir. Yani kullanıcı ya mağazadan hızlı koşma kiti alabilir ya da oyuncunun elindeki ağır silah yerine bıçak alarak hızlı hareket etmesini sağlayabilir. Bu ve bunun gibi durumlar için oyun içinde ateş etmiyorken sürekli tabanca ile ya da bıçak ile yürümeyi kendinize alışkanlık haline getirin. Bu sayede oyuncunuz yavaş hareket etmeyecek bir nebze de olsa hızlanacaktır.

Zula Hızlı Koşma

Zula’da hızlı koşma tuşu var mı var ise hangisi diye merak eden oyuncular için cevap vermek gerekirse oyun içinde aktif olarak kullanılan bir hızlı koşma tuşu yoktur. Ancak kullanıcılar bazı durumlarda oyuncuların kendilerinden hızlı hareket ettiği şikâyetini etmektedirler. Bunun bazı sebepleri olmaktadır.

  1. Oyuncu ağır silahı ile hareket etmiyor olabilir. Yani birincil silah ile yürümek ile bıçak ile yürümek bazı durumlarda farklı olabilmektedir. Siz de pro oyuncuların yaptığı gibi çatışma anı dışında sürekli olarak bıçakla ya da tabanca ile hareket ederseniz oyuncunun hareketlerinin daha hızlı ve seri olduğunun farkına varırsınız.
  2. Oyuncu mağazadan zula hızlı koşma kiti satın almış olabilir. Hali hazırda hızlı koşma tuşu yoktur ancak bazı durumlarda kullanıcılar mağazadan hızlı koşma kiti satın alarak bunu oyuna entegre edebilmektedir. Bu durumda siz bıçakla dahi koşsanız o kişi hızlı koşma kiti satın aldığı için sizden daha hızlı hareket edecektir. Aradaki farkı biraz da olsa kapatmak için bıçakla hareket etmeyi deneyebilirsiniz.