DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:50

Zula Madbyte Games Yanıt Vermiyor

Zula Madbyte Games Yanıt Vermiyor

Günümüzde çoğu gencin güncel olarak oynadığı en az 3 adet bilgisayar oyunu bulunmaktadır. Neredeyse her oyuncunun bu 3 tercihinden bir tanesi ise kesinlikle Zula olarak öne çıkmaktadır. Oyunu öne çıkaran özelliği nedir bilinmez ancak bilinen bir şey varsa o da Zula’nın popülerliğini hala koruyor olduğudur. Oyunun hala popüler olması demek onun güncel olarak yüklenmeye devam ediyor olması anlamına gelmektedir. Zula’yı yenilerde bilgisayarına yüklemek isteyenler ise bazı problemlerle karşılaşmaktadırlar. Bu hatalar arasında en sık karşılaşılanı ise Zula Madbyte Games Yanıt Vermiyor hatasıdır. Bu oyunun içerisinde gerçekleşen bir problem değil dosya kalıntıları sebebiyle bilgisayarın içinde gerçekleşen bir hatadır. Çözümü ise oldukça basittir.

Zula Madbyte Games Yanıt Vermiyor Hatası Çözümü

  1. İlk olarak başlata girelim ve arama moturuna çalıştır yazalım
  2. Burada çalıştır botununda %temp% yazarak açılan dosyalar incelenmelidir.
  3. Burada hatalı olan dosyalar “CTRL + A” yaparak seçilir ve SHIFT + DELETE yapılarak tamamen silinir.
  4. Bu işlem sonrası yükleme dosyasını açtığınızda problemsiz şekilde oyun yükleme ekranı devam edecektir.
  5. Ancak aynı hata devam ederse yukarıdaki adımları tekrarladıktan sonra OYUNU YÜKLEME dosyasını AÇMADAN önce setup u silin ve internet üzerinden yeni bir kurulum dosyası indirin
  6. Yeni dosyayı kurmanız akabinde kalıntılardan kurtulan sistem bu hatayı karşınıza çıkarmayacaktır.

Görüldüğü üzere Zula oyununda karşılaşılan sistem hataları genellikle aynı sarmal içinde dönmektedir. Ya bir donanım problemi ya driverın güncel olmaması ile ilgili bir problem bu hatanın yaşanmasına neden olmaktadır. Ancak yaşanan Zula Madbyte Games Yanıt Vermiyor Hatası Çözümü kesinlikle yukarıda belirtilen adımlardır. Bu adımlar sonrasında sistem hala düzelmezse yükleme dosyasında problemin olabileceği unutulmamalıdır. Bu SETUP dosyalarını internet üzerinden bilinmeyen bir kaynaktan değil de Zula’nın resmi sitesinden ya da Steam kütüphanesinden indirirseniz problem olmayacağını görürsünüz. Çünkü oyunun yapımcısı ByteGames yetkilileri yapmış oldukları açıklamada sitelerinde ve Steam kütüphanesinde tutulan Setup dosyasının her zaman son sürümde ve hatalardan ayıklanmış halde olduğu açıklamasını yapmışlardır.