DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:10

Zula'nın Yapımcısı - Zula Yapımcısı Kimdir?

Zula'nın Yapımcısı

Zula, oyunu son zamanlarda popülaritesi oldukça fazla olan nişangah oyunlarından bir tanesidir. Oyunun CS:Go, PUGB gibi popüler oyunlara çok benzemesi ve birçok aktif rolün olması ona olan ilginin de artmasına neden olmaktadır. Zulanın yapımcısı kim diye soracaklar için cevaplamak gerekirse bu harika oyun MadByte Games tarafından geliştirilmiştir. Arge çalışmaları ve sonrasında çeşitli deneme aşamalarından sonra ortaya çıkarılan bu harika oyun Lokum Games tarafından dağıtılmıştır. Oyun dağıtımı yapılmasından kısa süre sonra beklenenin çok üzerinde bir başarıya ulaşmıştır.

Zula Neden Çok Oynanıyor?

  1. Öncelikle rekabete izin veren oyunlar her zaman oyuncuların iştahını daha fazla kabartmaktadır.
  2. Oyundaki modlar ve görevler oyunculara ekstra motive sağlamaktadır.
  3. Takım halinde hareket edebilmek ve kulaklık yardımı ile sürekli iletişim halinde kalabilmek oyunculara gerçek bir deneyim hissi yaşatmaktadır.
  4. Online oynamaya izin vermesi her oyuncu ile rakip olabilmenizi sağlamaktadır.
  5. Bu da oyundan sıkılmadan farklı tarzda oynayan oyuncularla deneyim yaşanabilmesine olanak sağlamaktadır.
  6. Oyuncular farklı oyuncu tarzları gördükçe pro olma yolunda basamakları hızla çıkmaktadır.

Görüldüğü üzere Zula’ya olan talebi arttıran etmenler oldukça fazladır. MMOFPS türünde bir video olarak tanımlanan bu oyun yapımcısı MadByte Games tarafından da yapmış oldukları popüler oyunlardan biri olarak açıklanmış durumdadır. Ayrıca oyunun bir diğer özelliği MMOFPS türünde Türk yapımı ilk oyun olmasıdır.

2015 yılında piyasaya sürülen Zula 5 yıl gibi kısa bir sürede devasa bir kullanıcı sayısına ulaşmıştır. Oyunu pro olarak oynamak isteyenler için birçok ipucu bulunmaktadır. Ancak geçmişte bu ve benzeri nişangâh oyunlarını tecrübe eden kullanıcılar bu oyunu da kolayca oynayabilmektedir. Oyun Zula’nın kendi sitesinden kolaylıkla indirilip kurulabilmektedir. Sistem gereksinimlerinin de oldukça düşük olması ve bilgisayarı yormaması oyunun neredeyse isteyen tüm kullanıcılara inebilmesine olanak sağlamıştır. Örneğin oyunu oynayabilmek için istenen minimum RAM 2 GB’dır. Bu ve üstündeki her bilgisayar Zula’yı çalıştırmaktadır. Ancak bilgisayarın biraz da olsa iyi olması oyunu daha seri oynamanıza olanak sağlayacaktır. Zula için önerilen RAM ise 4 GB’dır.