DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:07

Zula Takma Ad Değiştirme

Zula Takma Ad Değiştirme

Zula %100 Türk yapımı olan harika bir savaş oyunudur. Oyun 3 Türk ortak tarafından kurulup geliştirilmiştir. Öncelikli olarak bu 3 ortak ManByte şirketini kurmuş ve sonrasında beklenenden çok daha fazla talep almışlardır. Oyunun PUGB, Valorant, CS:Go, Battlefield ve İnsurgency gibi oyunlarla başa çıkamayacağı düşünülmekteydi. Yani bu oyunlar varken kimse Zula oynamayacaktı. Ortaklara ise yanlış bir alana yatırım yapıldığı ve aynı alanda oyun sayısının çok fazla olması sebebiyle pastadan pay alabilmelerinin çok zor olduğu söylenmişti. Ancak ZUla muhteşem bir başarı yakalayarak tüm bu dedikoduları boşa çıkaracaktı.

Böylesine popüler olan bu oyun hakkında birçok soru da oyuncular tarafından cevabı beklenenler arasındaydı. Örneğin oyunda kullanılan nicklerin değişip değişmeyeceği merak konusuydu. Çünkü örneğin oyuna yeni başlayan ve o kadar çok oynamayacağını düşünen bir çaylak oyunu çok sevmiş olabilir. Bu durumda ise o an rastgele aldığı nicki artık kullanmak istememektedir. Bunun için oyuncu Zula Takma Ad Değiştirme işlemi yapmalıdır. Burada amaç oyuncunun nicki ile bilinmesidir. Oyuna yeni başlayan ve forumlarda adı bilinen birçok Zula oyuncusu bulunmaktadır. Burada oyuncunun da dolaylı yoldan reklamı yapılmaktadır. Bu oyunca sıralamaya da girerse orada gözüken isim oldukça önemli hale gelmektedir.

Zula Takma Ad Nasıl Değiştirilir?

  • Oyuncunun kullanıcı adını yani nickini değiştirebilmesi mümkündür.
  • Ancak bunun için bir takım işlemler ve şartlar gerekmektedir.
  • Kullanıcı adı oyunu resmi web sitesi üzerinden değiştirebilmektedir.
  • Ancak bu işlem aylık olarak yani ayda sadece bir kez yapılabilmektedir.
  • Ayrıca oyun içinde marketten ürünler ve tek kullanımlık sekmesine girerek takma ad değiştirici satın alabilmek de mümkündür.
  • Görüldüğü üzere Zula yapımcıları ayda bir ücretsiz olarak kullanıcı adı değiştirmeye izin vermektedir.
  • Ancak oyuncu 1 ay içerisinde 2. Kez ismini değiştirmek isterse bu ücret mukabilinde yapılabilmektedir.

Zula oyun içerisinde isim değiştirmeye çalıştığınızda eğer ekran donuksa ya da kenarında çarpı işareti çıkıyorsa bunun iki açıklaması olabilir. İlki o ay içerisinde zula isim değiştirme işlemi yapılmış olduğudur. İkincisi ise o an server’a bağlantı problemi yaşıyor olabilme ihtimalinizdir.