DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:08

Zula'ya Benzer Oyunlar

Zula'ya Benzer Oyunlar

2015 yılında MadByte tarafından piyasaya sürülen Zula, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmiştir. Oyunun gerçekçi olması, grafiklerinin iyi olması ve rekabetin sürekli üst düzeyde kalması Zula’ya olan talebi arttıran etmenlerden sadece bir kaçıdır. Zula’nın 10 dilde hizmet vermesi ve birçok ülkeye açılmasında bu etkenlerin rolü de oldukça fazladır. Oyuncular arasında bir oyunun popülerliği arttıkça forumlarda konuşulması artmakta ve bu da talebi arttırmaktadır. Oyunun son olarak Steam’de de yayınlanması ise ona olan talebi arttıran en önemli etken olmuştur. Kullanıcılar bu oyunu oldukça beğenmişler ve uzun bir süre oynamaya devam etmişlerdir. Oyun yapımcılarından gelen açıklamalara bakılırsa Zula’nın modası daha uzun yıllar geçmeyecek gibi. Peki, bu ve benzeri farklı oyunlar oynamak isteyenler için Zulaya Benzer Oyunlar nelerdir? Zulaya rakip olabilecek bir oyun var mıdır? Kullanıcıların merak ettiği bu soruları da makalemizin devamında açıklayacağız.

Zulaya Benzer Oyunlar Nelerdir?

  • Crossfire: Koreli SmileGate tarafından geliştirilen Crossfire, tıpkı Zula gibi çevrimiçi rakiplerle oynama imkânına sahip olduğunuz bir savaş oyunudur.
  • Warface: Crytek tarafından geliştirilen Warface, ücretsiz bir nişancı oyunudur. 2013 yılında piyasaya sürülmüş olmasına rağmen grafikleri oldukça sağlamdır.
  • İnsurgency: New World Interactive tarafından piyasaya sürülen İnsurgency, çevrimiçi oynamaya olanak veren bir nişancı oyunudur. Ayrıca bu oyun Modern Infantry Combat’ın bağımsız bir devam oyunu niteliğindedir.
  • Battlefield: Electronic Arts tarafından dağıtımı yapılan Battlefield, 1. ve 3. Şahıs nişancı türü aksiyon oyunudur. Grafikleri ve oyun içi aksiyonlarının mükemmel olması oyuna olan talebin oldukça fazla olmasına sebep olmaktadır.
  • Point Blank: Güney Koreli Zepetto tarafından geliştirilen Point Blank, ülkemizde ve Azerbaycan’da Tam Games tarafından yayınlanmaktadır. Oyunun kurgusu ise CT-Force ve Free Rebels arasındaki savaş üzerinedir. 2008 yılında piyasaya sürülmüştür.

Yukarıdaki liste Zula’yı sevenlerin muhtemel olasılıkla seveceği aynı tarza oyunlardır. Genel olarak grafikleri sağlam, rekabetçi, düşmanların güçlü ve oyunun kaliteli olması en büyük etkendir. Zula benzeri oyunlar da tıpkı Zula gibi internet üzerinden çevrimiçi olarak oynanabilmektedir. Bu oyunların tamamı Steam’de gösterimi yapılmakta olan video oyunlarıdır.