DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:11

Zulada Hediye Gönderme - Zulada Başkasına Hediye Gönderme

Zulada Hediye Gönderme

Kullanıcı sayısı oldukça fazla olan Zula oyununda silah, kostüm, skin vb satın alabilmek için marketlerde ya da çeşitli mecralarda e pin satımı yapılmaktadır. Kısaca bunun ne olduğunu açıklamak gerekirse bu işlem eskilerin kontör yüklemesine benzetilebilir. Eskiden kart halinde kontörler olurdu ve bunlarda yer alan numarayı telefona girerek içinde olan bakiyenin kontör olan karşılığını alırdık. Burada da sistem tamamen aynıdır. Alınan e pin numarası karşılığı olan oyun kullanılabilir lirası Zula hesabınıza yüklenmektedir. Bunun yanı sıra bunun için kredi kartıyla da alım işlemi gerçekleştirebilmek mümkündür. Peki Zulada hediye gönderme işlemi nasıl yapılır? Bu işlem için gerekli koşullar nelerdir? Makalemizin devamında sizlere bu konu hakkında bilgiler vereceğiz.

Zulada Başkasına Hediye Gönderme

  1. Oyunda başkasına hediye göndermek ya da bir eşya transfer edebilmek mümkündür. Bunun için o hediyenin ya da ilgili eşyanın karşılığı olan tutar kullanıcının hesabından zula altın olarak çekilmektedir. Bunun için en alt koşul olan 50.000 gözden kaçmaması gereken bir husustur. Yani oyunda bir başkasına hediye gönderebilmek için harcanması gereken minimum tutar 50.000 Zula altını olmalıdır. Bunun aşağısında gönderim yapabilmek şu an için mümkün değildir.
  2. Bu şart sağlanıyorsa oyuncu karşı taraftan istediği birine elinde olan altın miktarınca hediye gönderebilmekte ya da silah ve çeşitli eklentileri transfer edebilmektedir.

Zula’da Piyasanın Altında Zula Altını Satın Almak İstiyorum

Bu da oyun dışarısında karşılaşılan bir başka problemdir. Buradan da belirtmekte fayda var ki piyasanın altında satılan zula altınlarına kesinlikle itibar etmeyiniz. Bu altınlar ya çalıntı ya da hacklenen birinin hesabında ucuz satılan işler olduğundan bu konuyla ilgili başınız er geç ağrıyacaktır. Bunun yerine zula altın satın almak için güvenilir olan piyasaları tercih edin. Unutmayın bedava ekmek sadece fare kapanında olur. Orada alacak olduğunuz altından 10-20 TL kar edeceğim diye oyun hesabınızı banlatmak ya da farklı yaptırımlara maruz kalmak istenmeyen bir durumdur. Bu yüzden sitenin güncel adresinde tanıtımı yapılan ve kurumsal olarak satış işlemi gerçekleştiren yerlerden alım işlemi yapınız.