DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:13

Zulada Mobil Oda Kurma - Zulada Mobil Oda Nasıl Kurulur?

Zulada Mobil Oda Kurma

Ülkemizde binlerce aktif kullanıcısı olan Zula, kaliteli ara yüzü, gerçekçi efektleri ve takım oyununa olanak veren sistemli oyun mantığı sayesinde bu sayıyı daha da arttıracağa benzemektedir. Başlangıcından bugüne kadar kullanıcı sayısının düzenli olarak artması bunu kanıtlayan güzel bir örnektir. Oyuncular genel olarak bir takım oluşturmakta ve o takımları ile maçlara çıkmaktadır. Bu da Zula’yı bir oyuncu için vazgeçilmez kılan önemli bir faktördür. Takım oyuncuları birbiri ile uyum içinde olduklarından ve birbirlerinin oyun tarzını artık bildiklerinden oyunlar da daha keyifli geçmektedir. Burada oyunu daha keyifli hale getirebilecek bir şey daha varsa o da Zulada Mobil Oda Kurmaktır. Kurulan oda sayesinde oyunlar daha keyifli hale gelmektedir. Bu yüzden oyuncular maçlara rastgele çıkmayı tercih etmemekte bu ve bunun gibi oyunu daha keyifli hale getirecek yöntemler bulabilmektedir.

Zulada Mobil Oda Nasıl Kurulur?

  1. Öncelikle oda kurmak için Zula ana ekranda olmalısınız.
  2. Burada üst kısımda ortada yer alan ve üzerinde + işareti bulunan ODA KUR sekmesine tıklayın
  3. Açılan sekmede kurulacak odanın özellikleri sorulmaktadır.
  4. Odanın özelliklerini istediğiniz gibi ayarlayın.
  5. Oda ismi: odaya istediğiniz her ismi verebilirsiniz. Bu sadece kendi aranızda bilinen bir nick de olabilir.
  6. Şifre: Burada şifre oldukça önemlidir. Şifrenin amacı kurulan odaya sadece şifreyi bilenlerin girebilmesidir. Odaya girmesini istediğiniz kişiye şifreyi verirsiniz. Odayı şifresiz tercih etmeniz de mümkündür. Ancak o zaman isteyen herkesin odaya girebileceğini unutmayın.
  7. Harita seçimi yapmanız istenecektir. Oyun modu seçenekleri seçilen haritanın özelliğine göre değişmektedir.
  8. Oyun türü: Ölüm maçı, aranıyor ve sabotaj olmak üzere 3 oyun modu bulunmakta olup odayı kuran kişi bunlardan bir tanesini mutlaka seçmelidir.
  9. Oyuncu sayısı: Burada odada bulunabilecek maksimum oyuncu sayısını belirlemeniz istenir. Amaç maçların keyifli ve adaletli geçmesini sağlamaktır.

Zula mobil oda kurmak için önemli olan adımlar bunlardır. Diğerleri sizin keyfi olarak belirleyebileceğiniz özelliklerdir. Yukarıda sayılan özelliklere dikkat ederek odayı kurarsanız en azından keyifli ve adaletli bir maç yapılmasını sağlayabilirsiniz.