DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:14

Zulada Nasıl Pro Olunur?

Zulada Nasıl Pro Olunur?

Zula’da pro bir oyuncu olmak için;

  1. Oyuncunun takım oyununa yatkın olması gerekmektedir. Unutmayın bireysel başarılardan ziyade takımla kazanılan başarılar daha bir anlamlıdır.
  2. Oyuncu bas konuş sekmesini aktif olarak kullanmalıdır. Takım halinde hareket edilmesi gereken zamanlarda bu sohbetler hayat kurtarıcı olabilmektedir.
  3. Oyuncunun bilgisayarı sistem gereksinimlerini karşılamalıdır. Sistem gereksinimleri yeterli olmayan bilgisayarlar kasılma ve donma yaparak oyunda size zarar verecektir. Bu da takım içinde uyumsuzluğa yol açabilir. Bu yüzden en azından minimum sistem gereksinimlerinin biraz daha üstünde bir bilgisayara sahip olmanız önemlidir.
  4. İnternet hızınız da tıpkı bilgisayarınız gibi iyi ve güçlü olmalıdır. 4 mb bit bir hız ile oynamaya çalışmak ile 20 mb bit hızla oynamak aynı şey değildir. İnternet kullanıma bağlı olarak bazı anlarda yavaşlayabilmektedir. Bu da ping demektir. Oyuncular için istenmeyen bu durumla karşılaşmamanın en güzel yanı hızlı bir internettir.

Bunlar oyun dışında önemli olan faktörlerdir. Zulada Nasıl Pro Olunur? Sorusuna yanıt olabilecek oyun içi dikkat edilmesi gereken ayrıntılar da bulunmaktadır. Bunlar uygulandığı takdirde oyuncu pro bir seviyeye ulaşabilecektir. Bu ayrıntılar oyuncular için bazı durumlarda oldukça önemli olabilmektedir. Oyun içerisinde;

  1. Sabit hedef olmayın: Zıplayarak ya da yön tuşları ile sağa sola kaçarak ateş edebilmeyi kendinize alışkanlık haline getirin. Unutmayın duran bir hedefi vurması hareketli bir hedefe göre çok daha kolaydır.
  2. Korkuluk vs gibi objeler her zaman yakınınızda olsun. Bu nesneler bazı durumlarda hayat kurtarıcı olabilmektedir.
  3. Pusu kurmak oyunda her ne kadar hoş karşılanmasa da gerektiği yerlerde pusu kurmayı da bilin. Örneğin takımda 2 kişi kaldınız ve oyun kaybedilmek üzere burada bir oyuncu ortalıkta iken diğeri pusuda bekleyebilir. Bu olağan bir durumdur.
  4. Düşman sizi doğdunuz yere yakın bir konumda öldürdüyse yüksek bir materyalin üstüne çıkarak ona ateş etmeyi deneyin. Yani mutlaka düşmanın atışından korunabileceğiniz bir korunak olmasına gayret edin. Zula pro olmak için bu ayrıntılar önemlidir.
  5. Tek kaldığınızda korkmadan saldırmasını bilin. Zaten her halde ölme ihtimaliniz yüksek en azından şansınızı denemiş olursunuz.