DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:13

Zulada Sınırsız Silah Nasıl Alınır?

Zulada Sınırsız Silah Nasıl Alınır?

Ülkemizde oldukça sevilen oyunlardan biri olan Zula, CS:Go, PUGB, Valorant gibi oyunlarla birlikte en çok oynananların başında gelmektedir. Oyunun bu kadar sevilmesinin birçok nedeni vardır. Bundan 15 yıl önce Counter’ın yakaladığı başarıyı şimdilerde Zula yakalamayı başarmıştır. Çünkü oyunun mantığı aynıdır. Oyun sürekli heyecan odaklıdır ve yetenek istemektedir. Dikkatli oynamak elzemdir yoksa takıma zarar verebilirsiniz. Takım halinde hareket etmeniz önemlidir çünkü bireysel hatalar takımı tamamen yenilgiye sürükleyebilir. Bu ve bunun gibi durumlar Zula kullanıcıların oyunu tercih etme sebeplerini bir nebze de olsa açıklamaktadır. Şimdi ise oyuncuları daha da heyecanlandıran bir konudan bahsedeceğiz. Zulada Sınırsız Silah Nasıl Alınır? Çünkü bilindiği üzere son zamanlarda birçok oyuncu sınırsız silah alabilmenin yöntemlerini araştırmaktadır.

Zulada Sınırsız Silah Alma Yöntemleri

  1. Zula oynarken kasaları tercih etmek: Bu yöntem biraz zordur. Ancak sınırsız silah arayan kullanıcıların oyun içindeki kasalardan bu ödülü kazanabilmesi mümkündür. Forumlarda ve oyun sitelerinde özellikle hangi zaman dilimlerinde hangi oyun haritalarında daha sıklıkla sınırsız silah kazanılabileceği hakkında dedikodular dolaşmaktadır. Faydası olur mu bilinmez ancak göz atmaktan da zarar gelmez kanaatindeyiz.
  2. Sınırsız silah almak için tercih edilebilecek 2. yöntem ise Zula pass’tır. Kullanıcılar bu yöntemi yukarıda açıklamış olduğumuz kasalardan sınırsız silah arama yöntemine göre daha sık tercih etmektedir. Siz de dilerseniz Zula pass’da belirli aralıklarla yer alan sınırsız silahlardan faydalanabilirsiniz
  3. Zula marketten sınırsız silah satın almak: Bu yöntem de kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilebilmektedir. Kasalarla uğraşmak istemeyen oyuncular ya da zula pass yerine direkt mağazadan satın alma işlemi yapan sayısı da bir hayli fazladır. Dilerseniz siz de mağazadan Zula parası ile sınırsız silah temin edebilirsiniz.

Zula görüldüğü üzere sınırsız silah arayan oyuncuların çok olduğu bir oyundur. Bazı durumlarda bu sınırsız silahlar oyunu daha keyifli hale getirebilmektedir. O yüzden oyunun mevcut akışından sıkılan oyuncular bazı durumlarda bu tarz işlemleri tercih edebilmektedir. Siz de oyunda sınırsız silahlara sahip olmak isterseniz yukarıda belirtmiş olduğumuz 3 ana başlık sayesinde bu işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.