DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:05

Zyra İtem Dizilimi - Zyra İtem Build

Zyra İtem Dizilimi - Zyra İtem Build

Çıkış tarihinin üzerinden seneler geçmesine rağmen unutulmak yerine çok daha popüler bir hale gelen League of Legends oyunu gün geçtikçe adını daha fazla insana duyurmayı başarmaktadır. Bu sayede birçok oyuncunun dikkatini çeken yapım içinde barındırdığı birçok iyi özellik sayesinde dikkatini çektiği oyuncuları kitlesine katmaktadır. Oyun içinde bulunan karakter ve mod çeşitliliği sayesinde oyuncular sıkılmadan bu yapımda saatlerini harcamaktadır. Karakterlerin her birinin birbirinden ilginç ve esrarengiz hikayeleri bulunmaktadır. Bu hikayeleri merak eden oyuncular genellikle kendilerine oynamak için ana karakter belirlemiş oyunculardır. Fakat bazı oyuncular da merak ederek bütün karakterlerin hikayelerini araştırmaktadır. Bu hikayeler sayesinde oyun içinde bulunan karakterlerin hayatları ve kişilikleri hakkında bilgi sahibi olmak son derece mümkündür. Bunun sonucunda karakterinizi nasıl yönlendirmeniz gerektiğini de daha kolay anlayabilir ve bu sayede daha kolay çözebilirsiniz. Zyra İtem Dizilimi - Zyra İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Zyra karakterinin kısa hikayesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılan item dizilimini anlatmış bulunmaktayız.

Zyra

Doğanın şiddetinin ve kötü yanlarının tek bir bedende buluşmuş hali olan Zyra büyülü ve gizemli bir felaketin sonucunda doğmuştur. Bundan dolayı hayatında hiçbir şey tam olarak istediği gibi olmamıştır. Zyra doğanın ve insan bedeninin bütünleşmiş bir hali olarak belirmektedir. Bu özelliği sayesinde adım attığı yerde yeni yeni canlılar dünyaya gelmektedir. Kendi yavrularına tehdit olan bütün yaratıkları acımasız büyüleriyle ve dikenleriyle yok etmektedir. Zyra’nın gerçekten amacının ne olduğu bu günlerde bilinmemektedir. Fakat bazı teorilere göre dünyanın tamamını turlayarak adımlarının oluşturduğu canlılar ile bir koloni kurmak amacında olduğu söylenmektedir.

Zyra İtem

Amacı tam olarak bilinmese de aşağıdaki item dizilimi sayesinde Zyra karakterinin tam potansiyeline ulaşabilir ve düşmanlarınızı acılar içinde yok edebilirsiniz. Zyra İtem dizilimi aşağıdaki gibidir:

  • Oyuncular genellikle ilk olarak Gerçek Buz Parçası itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Sihirbaz Pabuçları itemini envanterlerine eklemektedir.
  • Hemen ardından Liandry’nin Istırabı itemini tercih etmektedir.
  • Dördüncü sırada Rylai’nin Kristal Asası itemini satın almaktadır.
  • Sonrasında Zhonya’nın Kumsaati itemini satın alan oyuncular,
  • Son sırada Morellonomikon itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.