DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:56

Çin Pubg Nasıl İndirilir?

Çin Pubg Nasıl İndirilir?

Tüm dünyayı kasıp kavuran PUBG’nin Kore ve Çin versiyonları da oldukça sevilmektedir. Ülkemizde PUBG’nin çeşitli versiyonlarını oynayabilmek mümkündür. Ancak bu PlayStore ve AppleStore’da yayınlanan uygulamalar ile sınırlı durumdadır. Yani bu mağazaların haricinde PUBG’nin farklı bir versiyonunu indirmek normal yollardan mümkün değildir. Bu da akıllara Çin Pubg Nasıl İndirilir? Sorusunu getirmektedir. Oyunun Çin versiyonu bilindiği üzere ülkemizdeki mobil mağazalardan indirilememektedir. Burada kullanıcıların bu versiyonu telefon ya da bilgisayarlarına indirmeleri için oyunun apk dosyasını indirmeleri gerekmektedir. APK bilindiği üzere mağazalarda olmayan uygulamaların telefona yüklenmesine izin veren uygulamalardır.

PUBG Çin Versiyonu Nasıl İndirilir?

  1. Öncelikli olarak Google arama motoruna “PUBG Chine Version APK” yazarak aratalım.
  2. Buradan çıkan ilk siteye girerek PUBG’nin APK dosyasını telefona indirelim
  3. APK dosyası indirilmeden önce güvenli bir dosya değil indirilsin mi diye soracaktır, evet diyelim
  4. Sonrasında bu uygulama telefona inecektir. Ancak oyun şu an yüklenmemiştir. Bu sadece oyunun o versiyonunun yükleme dosyasının telefona indirildiğini göstermektedir.
  5. Sonrasında telefondan indirilenler klasörüne girelim ve bu apk dosyasını bulalım
  6. APK dosyasını açarak “güvenilmeyen kaynaktan bir uygulama yüklensin mi” sorusuna evet yanıtını verelim
  7. Yükleme işlemi başlayacak ve telefonun üzerinde bildirimi açılacaktır.
  8. Sonrasında işlem bittiğinde bildirim de yukarıdan kaybolacaktır.

Burada editörlerimizin size tavsiyesi başlangıç olarak orijinal hesabınızı kullanmamanızdır. Bunun sebebi bazı apk dosyalarının güvenilir olmamasından kaynaklanmaktadır. Genel olarak çoğu indirme işleminde bir sorun oluşmasa da uzun yıllardır emek verdiğiniz bir hesabınız varsa oyuna bu hesapla girmeye çalışmanız önerilmemektedir. Ayrı bir hesap oluşturarak giriş yapmanız ve en azından birkaç gün denemeniz sizin yararınıza olacaktır. PUBG Çin versiyonu indirme işlemini apk ile yapan oyuncu sayısı bir hayli fazladır. Bu işlemin farklı yöntemleri olsa da en kolay ve hızlı yöntem apk indirip telefon üzerinden onu kurmaktır. Bu versiyonu silmek istediğinizde ise ilk olarak uygulamayı kaldırmalı sonrasında ise telefona indirdiğiniz apk yı silmelisiniz. Oyunu yükleme işlemini gerçekleştirdikten sonra dilerseniz apk uygulamasını da silebilirsiniz.