DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:07

Hindistan Hükümet Yetkilisinden Çarpıcı PUBG MOBILE Açıklamaları

Dünya ülkelerinden bir tanesi olan Hindistan, mobil olan tablet, telefon, bilgisayar cihazları üzerinden oynanan bir oyun olan Pubg Mobile oyunu için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hindistan Pubg Mobile oyunu haricinde de Çin bağlantılı yüzden daha fazla uygulamayı yasakladı. Yasaklanan uygulamalar arasında birçok uygulama ve oyun bulunmuş olsa da en dikkat çeken uygulama Hindistan'da 33 milyonun üzerinde kullanıcısı ya da üyesi olan PUBG Mobile uygulaması oldu.

Hindistan PUBG MOBILE Oyununu Neden Yasakladı?

Çin kaynaklı bu oyunun yasağının yakın zamanda kaldırılmayacağını, oyunun gerçek hayatta kötü örnekler içerip bu örneklerin de şiddet içerikli olduğu biliniyor. Hindistan ülkesi bunların yanı sıra Çin menşeili olmasıdır. Resmi basın açıklamasında Hindistan ülkenin egemenlik ve bütünlüğüne aynı zamanda savunma ve devletin güvenliğine de zarar verildiği belirtilmiştir. Bu sebepler baz alınarak Hindistan ülkesi de Pubg Mobile uc oyununu yasaklamıştır. Hindistan yapmış olduğu resmi açıklamalarda da bu konunun çok önemli olup, üzerinde durulduğunu internet ve belirli haber kaynakları üzerinden belirtilmiştir.

PUBG MOBILE Oyunu Nedir?

Pubg Mobıle oyunu uzun ismi ile PlayerUnknown's Battlegrounds olarak bilinen bir oyundur. Bluehole tarafından yayınlanmış olan bu oyun aynı zamanda geliştirilmekte olan çok oyunculu bir video oyunudur. Dünyanın hemen hemen her ülkesinde bu oyun oynanma durumundadır.

PUBG MOBILE Oyunu Nasıl Oynanır?

Pubg Mobile oyununda;

• Oyunda 100'e yakın oyuncu rotası belirlenmiş bir uçağın içinde oyuna başlarlar. Bu uçağa binilmeden önce de oyun sahada yaklaşık 20/25 saniye bekleme süresi ile alanda oyuncuların toplanması beklenir. Oyuncular 100 kişi olmasından sonra da uçakta aşağıda harita kalacak şekilde oyun başlar.

• Oyuncular istedikleri zaman uçaktan atlarlar ve paraşütleriyle adanın herhangi bir konumuna inerler. Adada mavi alan dışında kalmamak gerekir. Mavi alan içerisinde kalındığında oyuncu zarar görür ve canı da azalmaya başlar.

• Oyun içerisinde çeşitli silah, tabanca, tüfek, bomba, dürbün, kesici ve dövücü aletler yer alır. Tüm bunların yanı sıra can basılmalı için sağlık iğnesi, enerji içecekleri gibi can yükseltecek alet veya edevatlar bulunur. Bunlar ile oyuncu diğer oyuncuları vurarak diğer oyuncuları elemeye çalışır.

• Bu oyunda ilk 5 veya ilk 10'a girmek önemlidir. 1.olan oyuncu oyunu kazanmış olur.

Ucuz Uc Satın Al

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER