DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:12

Knight Online Epin Nasıl Yüklenir

Knight Online Epin Nasıl Yüklenir

Knight Online oyuncuların oldukça sevdiği ve düzenli olarak oynadığı bir oyundur. Oyunun sürekli olarak geliştirilmesi ve dışarıdan e pin ya da çeşitli hediyelerle desteklenebilmesi oyunculara item ve skiller konusunda yardımcı olmaktadır. Bazıları etkinlikler ya da bazı serverlar aracılığıyla hediyeler kazanabilmekte iken bazıları da bu işi genel olarak nakit üzerinden epin ile sağlamaktadır. Bu yüzden bizler de bu yazımızda sizlere Knight Online epin nasıl yüklenir sorusunu yanıtlayarak yapmanız gereken işlemleri en güvenli şekilde halletmenizi sağlayacağız.

Knight Epin Yükleme

  1. İlk olarak www.nttgame.com adresine girilir.
  2. Siteye giriş yaptıktan sonra üst kısımdan Npoints bölümüne tıklanır
  3. Sonrasında Npoints yükleyin bölümü açılır
  4. FOXnGAME'den alınan kod bu kısma yazılır.
  5. Almış olduğunuz kodun karşılığı kadar olan tutar kendi ID’niz le giriş yaptığınız için otomatik olarak hesaba tanımlanacaktır.
  6. Bu işlemi yaparken elle yani manuel olarak değil onun yerine kodu kopyala yapıştır yaparak kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
  7. Bunun sebebi bazı karakterlerin ya da manuel yazılan işlemlerde göz kayması yaşanabilmesidir
  8. Ayrıca işlemi yapmış olduktan sonra her ne kadar işlem birkaç dakika gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleşse de bazı durumlarda yarım saat gibi bir süre beklemek gerektiğini de unutmayınız.

Bu şekilde yapılan e pin yükleme işlemi en güvenilir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kodları alırken FOXnGAME kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Aksi halde bazı durumlarda art niyetli kişiler tarafından kod satma ya da ucuza kod bozdurma işlemlerinden dolayı kişiler mağdur edilebilmektedir. Bizler de bu yüzden her zaman güvenilir siteleri tercih etmenizi ve kimseyle bu konuda kodu paylaşmamanızı sizlere ısrarla tavsiye ediyoruz. Knight Epin Yükleme işlemi oyuncunun kendisine has olan bir işlemdir ve diğer oyuncularla bu kod paylaşılmamalıdır. İster bir etkinlikten ya da çekilişten kazanmış olun isterseniz direkt nakit almış olun kodlarınızı kullanma için nttgame sitesi güvenilir yer olarak karşınıza çıkmaktadır. Sizler de yukarıda belirtilen adımlara uyarak bu işlemi yaparsanız herhangi bir mağduriyet yaşamadan kodları kolayca yükleme yapabilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER