DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:06

Kore PUBG Nasıl İndirilir İos

Kore PUBG Nasıl İndirilir İos

2016 yılında piyasaya sürüldükten sonra büyük bir ivme yakalayan PUBG, gencinden yaşlısına herkesin beğenisini kazanmayı başarmış harika bir oyundur. Oyunun bir uçaktan adaya atlayarak başlaması ve çeşitli mücadelelere sahne olması sebebiyle insanlarda farklı duygular uyandırdığı ve bu yüzden çok sevildiği konuşulmaktadır. Her ne olursa olsun bilinen bir gerçek var ki o da PUBG’nin herkes tarafından çok sevildiği ve kitlesinin oldukça geniş olduğudur. Kullanıcılar oyunu o kadar beğenmektedirler ki farklı versiyonlarını dahi tecrübe ederek oyundan kopmak istememektedir. Burada akıllara takılan Kore PUBG Nasıl İndirilir İos sorusu da cevaplanması gerekenler arasında yerini almaktadır. Çünkü oyun tüm dünyada hızla evrensel bir hale gelmiş ve talebi günden güne artmıştır. Burada unutulmaması gereken husus ise PUBG’nin Kore versiyonunun sadece Kore ve Japonya bölgelerinin Google Play Store ve Apple App Store’unda mevcut olduğudur.

PUBG Kore Nasıl İndirilir?

  1. Taptap uygulamasını cep telefonunuza indirin. Bu işlemi mutlaka resmi internet sitesinden yapmanız istenmektedir. Google’a taptap yazdığınızda karşınıza çıkan ilk site onun resmi internet sitesidir. İndirme için bunu tercih edin.
  2. APK’yı telefona yükleyin. İndirme ve yükleme esnasında “Bilinmeyen kaynaktan yükle” diyerek onay vermeniz gerektiğini unutmayın. Burada bilinmeyen kaynak denmesi sizi korkutmasın. Uygulamayı AppleStore ya da PlayStore’dan indirmediğiniz için böyle bir uyarı vermektedir. Taptap uygulamasını resmi sitesinden indirdiğimiz için telefonunuza herhangi bir virüs bulaşması ihtimali yoktur.
  3. Sonrasında kurulumu yapılan TapTap uygulamasını açın
  4. Aramaya “PUBG Mobile Korea” yazarak ilk çıkan uygulamayı telefona indirin.

PUBG Kore versiyonu cep telefonuna indirmek işte bu kadar kolay. Burada yapılan herhangi bir işlem yoktur. TapTap uygulaması sadece oyunu indirebilmek için bir paravan görevi görmektedir. Bu sayede siz Kore ya da Japonya’da olsanız kolayca indirebileceğiniz bir oyunu Türkiye sınırları içerisinden de indirebilmektesiniz. Oyunun Kore versiyonu da oldukça güzel ve ilgi çekicidir. Normal moddan sıkılanlar ya da farklı modları da deneyerek tecrübe kazanmak isteyenlere PUBG Kore versiyonunu kesinlikle indirmeleri önerilmektedir.