DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:39

Premium Sandık Ne Zaman Gelecek Pubg Mobile

Premium Sandık Ne Zaman Gelecek Pubg Mobile

Pubg sizin hem kendi başınıza oynayabileceğiniz hem de ekip kurarak savaşabileceğiniz bir online oyundur. Tüm dünyada büyük kitleler tarafından sevilen, son yılların en gözde oyunu olarak oyun dünyasında yerini almıştır. Aynı zamanda rekabet edilen heyecan verici bir oyundur. Diğer oyunlar gibi bu oyunda da önemli özellikler vardır. Bunlardan biri de çok kullanılan premium sandıklardır. Oyuncular bu sandıkla malzemelere ve envantere sahiplerdi. Ancak kaldırılması birçok oyuncuya büyük hayal kırıklığı yarattı. Oyuncular Premium sandık ne zaman gelecek Pubg Mobile sorusunun cevabını aramaya koyuldular. Ne zaman geleceğini bu siteden öğrenebilirsiniz.

Premium Sandık Ne Zaman Gelecek?

Oyuncular bu oyunda görev yaparlar ve karşılığında eşyalar ve envantere koyacağı malzemeler kazanırlar. Bu eşyalar birikiyor. Haziran ayına kadar özel kasa adındaki sandıkların kullanılması, Haziran ayında premium sandık geleceği söylendi. Ancak oyuncular premium sandığın ne zaman kullanılabilir hale geleceğini sabırsızlıkla bekliyorlar. Oyunu geliştirenlerin de bu konuda bir açıklama yapmaması oyuncuları daha endişeli hale getiriyor.

Birçok oyuncu bu sandıkların artık kullanılmadığına, bu oyundan kaldırıldığına inanıyor. Ancak premium sandık henüz oyundan kaldırılmış değil. Bizlere bu konu çok soruluyor ve biz de bu aya özel olarak bu yazımızda soruları yanıtladık.

Pubg Mobile geliştiricileri, oyuna yeni etkinlikler geldiğinde oyuncuların bu faaliyetlere ve kazanacakları ödüllere odaklanması adına premium sandığı dönemlik olarak arka plana atıyor. Ancak etkinlikler bittiği zaman premium sandık da geri gelecektir.

Tabiki premium sandık ne zaman gelir sorusu ile ilgili kesin bir tarih verilemez. Ancak bununla ilgili oyuncuların etkinliklerin bitmesini beklemeleri gerekmektedir. Geleceği saatler ise tahminimizce 18.00-22.00 arası ve gece yarısıdır. Çünkü bu saatler VPN ve PUBG trafiğinin en düşük olduğu saatler.

VPN Değiştirerek Nasıl Sandık Açılır?

  • Öncelikle UFO VPN indirilecek ve uygulama açılacak.
  • Kanada ya da ABD sunucusun bağlanabilirsiniz.
  • Oyunun popüler olmadığı ülkelerden biri seçilebilir.
  • Arkasından Pubg Mobile oyununu açmalısınız.
  • Ayarlar kısmına gelin ve tıklayın.
  • Temel ayarlar seçilecek.
  • Ülke değiştir kısmına tıklayabilirsiniz.

Arkasından herhangi Mythic kısma 10 kez tıklayıp Crates açın.

Böylelikle VPN değiştirerek nasıl sandık açılır sorusuna da yanıt vermiş olduk.