DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:42

Pubg 12.2 Güncelleme Notları

Pubg 12.2 Güncelleme Notları

Herkesin severek oynadığı PUBG, sadece Türkiye’de değil tüm dünyada çılgınlık yaratmayı başarmış bir oyundur. Güney Kore’de en sevilen oyunların başında gelen PUBG, ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahiptir. Oyuna olan talep o kadar fazla ki her 10 telefondan birinde artık PUBG yüklü desek yanlış söylemiş olmayız. Üstelik PUBG, oyuncuların hep birincil oyunları arasında yer alıyor. Hal böyle olunca PUBG ekibi de oyunu geliştirmek ve bu popülerliğini kaybetmemesini sağlamak amacıyla var gücüyle çalışıyor. Özellikle belirli aralıklarla oyuna güncelleştirme atarak oyunun sürekliliğini sağlamayı amaçlıyorlar. Yeni yayınlanan Pubg 12.2 Güncelleme Notları da bunu kanıtlayan en büyük kanıt niteliğindedir. Bizler bu yazımızda 12.2 yamasıyla PUBG’ye gelen güncelleştirmeler neler konusuna değinerek oyunculara faydalı olacak yeniliklerden bahsedeceğiz.

Pubg 12.2 Güncellemesi

  1. 2 yamasıyla birlikte normal mod için tüm haritalarda eşya belirme oranını arttırılmıştır
  2. Eşya belirme oranında artış aşağıdaki haritalarda normal moddaki oyunlara eklenmiştir.
  3. Tüm haritalar varsayılan olarak %100 ile ayarlı hale gelmiştir.
  4. Erangel eşya belirme oranı %23.9 artarak %123.9’e çıkarılmıştır.
  5. Miramar eşya belirme oranı %28.3 artarak %128.3’e çıkarılmıştır.
  6. Sanhok eşya belirme oranı %16.5 artarak %116.5 çıkarılmıştır
  7. Vikendi eşya belirme oranı %28.4 artarak %128.4 çıkarılmıştır.
  8. Bunun yanında 12.2 yaması birçok performans iyileştirmesine olanak vermiştir.
  9. Bu bağlamda takılma ve kare sayısı düşmelerini azaltmak için harita yüklemeleri arasındaki dahili mantık optimize edilmiştir.
  10. Takılmaları ve kare sayısı düşmelerini azaltmak için performans, karakter oluşturma ve paraşüt animasyonları iyileştirilerek CPU kullanımı iyileştirilmiştir.
  11. Özel Yardım Paketi durumuyla ilgili mantık optimize edilerek performansın artmasını sağlamıştır.
  12. Ayrıca K2 ve MK12 eklenmesi oyunda en öne çıkan ve beğenilen özelliklerin başında gelmektedir.

Oyuna gelen 12.2 güncellemesi genel anlamıyla oyuncular memnun etmeyi başarmış durumdadır. Bu yamayla hem oyunda kullanılan silahlar iyileştirilmiş ve yenileri eklenmiş hem de güncel haritalar daha işler hale getirilmiştir. Bu yüzden diğer tüm oyuncular gibi siz de Pubg 12.2 Güncellemesi indirerek oyunu daha da keyifli hale getirebilirsiniz.