DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:05

PUBG’de 1 Günde Nasıl Pro Olunur?

PUBG’de 1 Günde Nasıl Pro Olunur?

Son zamanlarda aktif oyuncu sayısının oldukça arttığı PUGB bu artışı kuşkusuz sürekli olarak kendini geliştirmesine borçludur. Oyunun sağlam grafikleri ve buna rağmen bilgisayarda çok fazla yer kaplamaması kullanıcıların bu oyuna olan taleplerinin artmasına ve oyuna iyiden iyiye daha fazla bağlanmalarına neden olmaktadır. Piyasaya çıktığı tarihte rakip oyun firmaları tarafından kısa soluklu bir proje olarak değerlendirilse de bu bağlamda PUBG beklenenin çok çok üzerine çıkmıştır. Kullanıcılar Zula, Valorant ve CS:Go gibi oyunlarla eşdeğer tuttuğu bu oyunda pro olmak için büyük bir uğraş vermektedirler. Peki yüz binlerce oyuncunun merak ettiği PUBG’de 1 Günde Nasıl Pro Olunur? Bunun için dikkat edilmesi gereken kriterler nelerdir? 1 günde pro olabilmek mümkün müdür ?

PUBG’de 1 Günde Pro Olmak

  1. Öncelikle PUBG’de bir günde pro olabilmek için belirli bir alt yapı lazımdır.
  2. Bu oyuncunun daha önceden bu tür oyunları oynamış olması anlamına gelmektedir.
  3. Yani bu oyuncu daha önceden CS:GO ya da Zula gibi aynı tarzda oyunları oynadı ise PUBG’ye yeni başlasa bile 1 gün gibi kısa bir sürede oyunun inceliklerini kapabilir.
  4. Bunun için tek yapması gereken ise 1 gün boyunca pratiktir.
  5. Pratik yapmak demek ise oyunun oynandığı bölgeyi, silahları ve oyuncuları tanımaktan ibarettir.
  6. Bu işlem sonrası kişi zaten önceden aşina olduğu bu tarz oyunlara hızlı bir şekilde adapte olacaktır.

Oyuncu yukarıda anlatılan bu özelliklere dikkat ettikten sonra oyunda kısa sürede ve hatta 1 günde pro seviyeye ulaşacaktır. PUBG’de pro olmak eğer altyapı varsa beklenenden çok daha kolaydır. Bunun için kişiye verilebilecek tavsiye ise diğer nişangah oyunlarındaki ayarlarının aynı şekilde PUBG’ye de taşımasıdır. Bu ayarlar fare ayarları, ekran ayarları ve oyun için kontrol tuşlarıdır. Oyunda silahı bulmak için acele etmek ise son derece önemlidir. Diğer oyunlardan farklı olan nadir şeylerden biri ise işte budur. Kişi zaten haritada gerekli alanları inceleyecek ve oyunda pro seviyeye çok kısa bir zamanda ulaşacaktır.