DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:09

PUBG'de Cinsellik Var Mı?

PUBG'de Cinsellik Var Mı?

Güney Kore’nin en büyük oyun şirketlerinden biri olan Brendan Greene tarafından tasarlanan PUBG hiç şüphesiz dünyada en fazla indirilmeye sahip oyunlardan biri olarak akıllarımıza kazınmıştır. Oyunun gerçekçi ve sağlam grafiklerinin yanına bir de eşsiz kurgusu eklendiğinde gerçekten oyuncuların keyifle oynadıkları bir oyun ortaya çıkmıştır. Oyuna devamlı olarak güncelleştirme gönderilmesi zaman zaman eleştirilere neden olsa da Brendan Greene bunun oyuncuların daha keyifli bir oyun zevki sürebilmeleri için mecburi bir durumdan kaynaklandığını açıklamışlardır. Ancak firmanın son yaptığı güncelleştirmede cinselliği biraz daha ön plana çıkarması bir dizi tartışmaları da beraberinde getirmiştir. Peki, nasıl oluyor bu? PUBG'de cinsellik var mı? Gerçekten oyun asıl amacından sapıyor mu? Editörlerimiz yazının devamında bu sorunu daha doğrusu eğilimi sizler için araştırarak yorumlamasını yapacaktır. Şimdi gelin PUBG ile cinsellik faktörünü bir tutalım ve incelemesini yapalım

PUBG Mobile Cinsellik İçeriyor Mu?

  1. Öncelikle hepimiz biliyoruz ki bilgisayar oyunlarını sevmemizin nedeni bizi gerekçi duygulara sürüklemeleri ve hayatın stresinden bir an olsun uzaklaştırarak keyiflenmemizi sağlamalarıdır.
  2. Oyuncuların gerçekçi duyguları yansıtan yapımları daha fazla sevdiği de yadsınamaz bir gerçektir.
  3. Bu yüzden oyunlarda kan, şehvet, şiddet ve cinsellik gibi faktörler oldukça üst seviyelerdedir.
  4. Gamerların oldukça sevdiği bu temalar tabi ki belli sınırlar dâhilinde olmak zorundadır.
  5. Ancak yıllar boyunca süregelen birçok oyunda cinsellik her zaman bir yerlerde var olmuştur ve var olmaya da devam edecektir.
  6. Özellikle kadın karakterler üzerinden yapılan eleştirilerde karakterin cinsel organının uzuv çizgilerine kadar belli olduğu eleştirileri yapılmıştır.
  7. Bu konunun incelemesi yapıldığında gerçekten de doğru bir gözlem olduğu görülmektedir
  8. Ancak oyunlarda bu tarz şeylerin normal olduğu ve abartılmadığı sürece problem olmayacağının unutulmaması gerekmektedir.

 

Bu yazımızda sizler için PUBG’de cinselliğin olup olmadığından bahsettik. PUBG Mobile Cinsellik İçeriyor Mu? sorusunun cevabı evettir ancak ahlaki değerleri bozacak ya da oynayanları farklı sapkınlıklara sürükleyecek derecede bir cinsellikten söz etmek kesinlikle mümkün değildir. Bu tamamen kişinin zihninde biten bir olaydır ve kendini bilen kişilerin korkmalarına hiç gerek yoktur.