DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:48

Pubg Destansı Gösteriş Nasıl Yapılır

Pubg Destansı Gösteriş Nasıl Yapılır

Pubg oyununu uzun yıllar oynayan kişiler artık bir süre sonra pro olmanın da verdiği rahatlıkla işin gösteriş kısmı ile de ilgilenmeye başlarlar. Oyun içinde bazı rakiplerinizde değişik kıyafetler ve silahlar görmenizin sebebi de tam olarak budur. Oyuncuların son zamanlarda oldukça merak ettikleri bir diğer soru da hiç kuşkusuz Pubg Destansı Gösteriş Nasıl Yapılır sorusudur. Çünkü bu da oyunu oynayan kişiler için önem arz eden bir konudur. Öncelikli olarak bu işlemi yapabilmenin birkaç yolu olduğunuz bilmeniz gerekmektedir. Bilindiği üzere destansı gösteriş avatarına sahip olabilmek için 50 adet kırmızı kostüm sahibi olunması gerekmektedir. Ancak PUBG ile ilgili çeşitli konuların tartışıldığı bazı sitelerde bu işlemler daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

Pubg Destansı Gösteriş Avatarı HD

  1. Öncelikli olarak destansı gösteriş avatarı yapmanın birkaç yolu bulunmaktadır.
  2. İlk yol forumlarda düzenlenen çekilişlere katılmaktır.
  3. Bu forum siteleri sizlerden belirli kriterleri sağlamanızı istemektedir.
  4. Ve sonra yapılan çekilişin sonucuna göre kazanan kişiye o avatara sahip olunacak kadar tutara karşılık gelen UC’yi hesaplarına göndermektedir.
  5. Diğer bir yol da satış yapan siteler aracılığı ile direkt olarak destansı gösteriş avatarı satın almaktır.
  6. Burada oyuncunun dikkat edilmesi gereken husus piyasanın çok daha altında olan fiyatlara satın alma işleminin yapılmamasıdır.
  7. Çünkü piyasanın çok çok altında satış yapan kişiler genellikle art niyetlidir.

Şu anda piyasada 25 TL gibi bir fiyata 15 tane destansı gösteriş satın alabilmek mümkündür. Bazı durumlarda fiyatlar artıp azalabilmektedir. Ancak siz oldukça güvenilir bir kaynaktan bile en fazla 25 TL ye 30 tane Pubg Destansı Gösteriş Avatarı HD satın alabilirsiniz. Bu tutarların çok daha üstünde ce çok daha ucuza satış yaptıklarını belirten kişilere itibar etmemeniz önerilmektedir. Bunun sebebi bu hesaplarda sıkıntılı durumlar oluşabileceği ya da güvenilmeyen kaynaktan gönderim yapılabileceğidir. O yüzden bu tarz PUBG meteryallerini güvenilir ve piyasada adı sanı bilinen yerlerden yapabilmek sizler için en mantıklı seçim olarak gözükmektedir.