DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:01

Pubg En Son Oynadıklarım Silme

Pubg En Son Oynadıklarım Silme

2016 yılında piyasaya sürülen PUBG günümüzde hala sıklıkla oynanmakta olan nişangah oyunları arasında bir numaradır. Oyunun içerideki macerayı yüksek tutan aktivitelerin yanında oyun dışında da çeşitli hediye kuponları ya da satın alınabilir kıyafetler sunması ona olan talebi daha da arttırmaktadır. Oyuna olan talebi artıran etmenlerden bir tanesi de oyunun sıralamaya izin vermesidir. Bu oynamış olduğunuz oyunlardaki başarılarınıza göre bir sıralama belirlenmesi ve buna göre popülerliğinizin artmasıdır. Bazı oyuncular oynadıkları maçların ve sonuçlarının görülmesine onay verirken bazıları bu durumdan memnun olmamaktadır. Makalemizin konusu ise oyun istatistiklerinin görünmesinden hoşlanmayanlar için Pubg En Son Oynadıklarım Silme işleminin nasıl yapılacağıdır. Bu işlemi yapmak oldukça kolaydır. Ancak yapılması gereken işlemin hangi sekmeden olacağını bilmek gerekmektedir.

PUBG Son Oynadıklarım Nasıl Silinir?

  1. Telefondan veya tabletten play oyunlar uygulaması açılır
  2. Üst kısımda yer alan ayarlar sekmesine tıklanır
  3. Play oyunlar ve verileri sil sekmesine tıklanır
  4. Ayrı ayrı oyun verilerini sil sekmesini işaretleyerek buradan PUBG’yi işaretlemeyi unutmayn
  5. Aksi halde telefonda bulunan farklı oyunlara ait geçmişte silinecektir
  6. Bu işlem sonrası PUBG’de oyun geçmişiniz silinecektir.

PUBG Kariyer Sonuçları Silme

  1. Öncelikle bu işlem oyun içi ayarlardan yapılmalıdır
  2. Bunun için PUBG oyunu açılır ve ayarlar sekmesine tıklanır
  3. Genel sekmesi açılır
  4. Burada genel sekmesinin alt kısmında yer alan “herkesin sonuçları görmesine izin ver” seçeneğinde 2 adet buton olacaktır.
  5. Bunlar kapat ve etkinleştir butonudur.
  6. Bu butonlardan kapat seçeneği işaretlenerek kaydedilir.

Bu işlemi yaparak kaydet butonuna tıklayıp çıkış yapmanız gerekmektedir. Aksi halde eski ayar geri gelecektir. Yani kaydetmiş olduğunuz ayar aslında kaydolmamış olacaktır. Bu yüzden kapat seçeneğini aktif ettikten sonra sağ alttan kaydet butonuna mutlaka tıklamanız gerekmektedir. Bu işlemleri yaparken geri dönüşü olmadığını bilerek gerçekleştirmeniz önemlidir. PUBG son oynadıklarım silme işlemi yapan kullanıcıların bu işlemi sonradan iptal edemeyeceklerini bilmelerinde fayda vardır. Siz de yukarıda belirtilen adımları izleyerek en son oynadıklarınızı kolayca silebilirsiniz.