DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:57

Pubg Facebook Hesabı Silme

Pubg Facebook Hesabı Silme

Pubg mobile oynayanların büyük bir kısmı hesaplarını çift koruma sistemi ile güvence altına almışlardır. Oyunu online olarak oynuyor olabilmenin her ne kadar hazzı başka olsa da bunun bir dezavantajı da varsa o da hesabı dışarıdan gelecek tehlikelere açık hale getirmesidir. Yani hesabınız oldukça donanımlı ise bu size bazı sıkıntılar doğurabilecektir. Ama korkmayı gerektirecek bir durum yoktur. Facebook, İnstagram gibi çeşitli doğrulama yöntemleri hesabınızı korumayı daha da kolay hale getirecektir. Bu gibi çalınma ya da çeşitli güvenlik problemlerinde yapılacak işlem Pubg Facebook Hesabı Silme işlemidir. Bağlı bulunan hesabı ilgili uygulamadan ayırmanız bir takım işlemler sonucunda gerçekleştirilebilmektedir. PUBG oynadığınız hesaptan Facebook hesabını silmek için izlemeniz gereken yol adım adım açıklanacaktır.

PUBG Facebook Hesap Silme Adımları

  1. Telefonunuzdan Facebook uygulamasını başlatın.
  2. Ayarlar sekmesini açın
  3. Uygulamalar ve web siteleri sekmesini açın
  4. Aktif sekmede bulunan uygulamalardan PUBG Mobile uygulamasını bulun
  5. Yanında yer alan tike tıklayarak uygulamayı seçin
  6. Kaldır işlemini yaptığınız takdirde Facebook’a bağlı PUBG hesabınız uygulamadan ayrılacaktır.
  7. Bu adımları uygularken PUBG mobile uygulamasının arka planda çalışmıyor olmasına dikakt edin.

Görüldüğü üzere Pubg’de Facebook hesabı silme işlemi son derece basittir. Bu işlemin yapılmasında birçok amaç olabilir. Yani sadece hesap çalınma riskine karşı hesap silme işleminin yapıldığını düşünmek doğru değildir. Örneğin kişi kendi Facebook arkadaşları ile PUBG oyun içinde arkadaş olmak istemiyor ve hiçbir bilgisi görünmesin istiyorsa da bu hesap kaldırma işlemini yapmayı tercih edebilmektedir.

  • Facebook hesabını silme işlemini PUBG oyunu içinden yapabilmek de mümkündür.
  • Ana ekranda bulunan ayarlar sekmesinden bağlı hesaplar sekmesine girilir
  • Buradan oyuna bağlı olan facebook, instagram ve twitter uygulamaları görünmektedir.
  • Bu uygulamalardan kaldırılması yani hesaptan ayrılması istenen seçilerek şifre girilir
  • Sonrasında hesap PUBG’den ayrılacaktır.
  • Burada ayrılan hesabın silinmesi gibi bir durum olmayacaktır.
  • Ancak şifre girme işlemi bazı durumlarda sıkıntılı olabileceğinden ya da kullanıcı tarafından unutulabileceğinden yukarıda adım adım anlatmış olduğumuz ilk yöntem diğer yönteme göre daha sık tercih edilmektedir.
POPÜLER HABER KATEGORİLERİ