DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:04

Pubg Hesap Banlama Nasıl Yapılır?

Pubg Hesap Banlama Nasıl Yapılır?

Uzun yıllardır PUBG oynayan ve bu oyunda artık pro olan oyuncuların aklını karıştıran bir soru varsa o da banlanma korkusudur. Çünkü oyunu ne kadar iyi oynarsanız oynayın bazı durumlarda art niyetli kişiler tarafından hesabınız banlanabilmektedir. Bu durum tabi ki istenmeyen bir olaydır ancak bazı durumlarda kişiler bununla karşılaşabilmektedir. Kimi kullanıcılar banlanan hesaplarını geri alabilmekte kimileri ise çeşitli yollarla bu hesaplarını kurtarmaya çalışmaktadırlar. Oyunda haksız yere ban yediğini düşünenlerde vardır kusurlu hareketlerden bir tanesini yaptığı için banlananlarda vardır. Peki Pubg Hesap Banlama Nasıl Yapılır? Bu işlem olduğunda geri dönüşü var mıdır? Bununla başa çıkmak için neler yapmak gerekir? Bu ve bunun gibi soruların cevabı makalemizin devamında sizler için cevaplanacaktır.

PUBG Hesap Banlama

  • Öncelikle oyunda kısıtlanan hareketleri yapmak kesinlikle ban sebebidir. Nedir bunlar diye soracak olanlar için açıklamak gerekirse takım halinde hareket etme, çeşitli zararlı yazılım ya da programlar kullanma ve gizlice izleme oyun içinde ban sebebidir.
  • Hesabını banlatmak istediğiniz kişinin nickini ve hesap bilgilerini bilmeniz gerekmektedir.
  • Çünkü bu kişiyi PUBG destek ekibine şikayet ettiğinizde karşı taraf sizden bunun sebebini isteyebilmektedir.
  • İlgilinin banlanma sebebi her neyse onu şikayet mailinde belirtmeniz gerekirse ekran görüntüsü alarak karşı tarafa iletmeniz oldukça önemlidir.
  • Unutmayın ki her şikayet ban ile sonuçlanacak diye bir koşul yoktur. Yani sizi biri haksız yere şikayet ederse bu hesabınızın banlanacağı anlamına gelmemektedir.
  • Tam tersi bir durumda sizin de birini haksız yere şikayet etmeniz onun banlanmasını sağlamayacaktır
  • Burada PUBG destek ekibi son derece titiz bir çalışma gerçekleştirmekte ve adaletli davranmaktadır

Görüldüğü üzere banlanmasını istediğiniz kişiyi şikayet süreci bu şekilde işlemektedir. Bunun tam tersi bir durum olduğunu düşünelim. PUBG haksız yere ban yedim diye düşünüyorsanız bunun için yapmanız gereken işlem de PUBG destek ekibine mail atmaktır. Onlara mail gönderirken ekran görüntüsü ile maili desteklemek ve saygılı bir üslup kullanmak sizler açısından daha faydalı olacaktır. Bu mail üzerinden ban işlemini kaldıran kullanıcı sayısı bir hayli fazladır. Destek ekibi size anında cevap verecek ve banın kaldırılacağı tarihle beraber hangi hareketten dolayı ban yediğinizi de size söyleyecektir.